Acasă Politică Ciolacu: “Mai nou, ‘subsemnatul Orban’ se autopropune iarasi premier. Singura solutie este...

Ciolacu: “Mai nou, ‘subsemnatul Orban’ se autopropune iarasi premier. Singura solutie este premierul propus de PSD”

46
0
ciolacu:-“mai-nou,-‘subsemnatul-orban’-se-autopropune-iarasi-premier.-singura-solutie-este-premierul-propus-de-psd”

Marcel Ciolacu critica decizia lui Ludovic Orban de a revendica din nou functia de premier. Presedintele PSD sustine ca “subsemnatul Orban” se autopropune premier, desi a plecat acum o saptamana din aceasta functie “de incompetent ce a fost in gestionarea pandemiei si a economiei”.Liderul PSD a adaugat ca singura solutie e Alexandru Rafila la sefia Executivului, propunerea facuta de social-democrati.

“Circul pierzatorilor nu mai pleaca din oras! Mai nou, > se autopropune iarasi premier, o functie din care a plecat acum o saptamana de incompetent ce a fost in gestionarea pandemiei si a economiei. Nu, >! Tu nu mai poti avea nicio functie in statul roman. Nu o meriti! Oamenii mor pe capete, in timp ce voi, inconstientilor, continuati sa va bateti pe ciolan! Singura solutie este premierul propus de PSD – Alexandru Rafila! Strangeti-va circul ridicol si plecati odata acasa! Pierzatorilor!”, a scris Marcel Ciolacu miercuri pe Facebook.

Ludovic Orban a declarat miercuri, dupa sedinta conducerii liberale, ca mandatul PNL la negocierile pentru formarea unei coalitii guvernamentale include doua variante – Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte la Camera sau Orban premier si Citu presedinte la Senat. Liderul liberalilor a precizat ca votul dat in Biroul Permanent National a fost un vot in unanimitate.

Liderul liberalilor a argumentat ca intr-o democratie votul cetatenilor e baza pentru orice negociere, PNL avand o pondere de aproximativ 55% in cadrul acestei majoritati parlamentare considera legitim sa desemneze candidat la functia de premier si candidat la functia de presedinte al uneia dintre Camere.

Cititi si:

Conducerea PNL a validat ambele variante de negociere: Ludovic Orban – premier, Florin Citu – presedinte al Senatului sau Citu – premier si Orban – presedinte al Camerei