Acasă Eveniment Galați: Un autocar din Republica Moldova a intrat într-un cap de pod....

Galați: Un autocar din Republica Moldova a intrat într-un cap de pod. Șase femei au fost rănite în accident

67
0
galati:-un-autocar-din-republica-moldova-a-intrat-intr-un-cap-de-pod.-sase-femei-au-fost-ranite-in-accident

Acasa

Ştiri

Știri Locale

Galați: Un autocar din Republica Moldova a intrat într-un cap de pod. Șase femei au fost rănite în accident

Un autocar cu 20 de persoane din Republica Moldova, care trecea prin România cu destinația Italia, a fost implicat într-un accident rutier în localitatea Roșcani, din județul Galați. Șase femei au fost rănite.

Autocar cu pasageri din Republica Moldova, implicat într-un accient în Galați

Autocarul transporta 20 de persoane din Republica Moldova care mergeau la muncă în Italia. Acesta tracta și o remorcă plină cu bagajele călătorilor. Pe drumul judeţean 242 E, în localitatea gălățeană Roșcani, şoferul a pierdut direcţia autocarului și a intrat într-un cap de pod. La momentul producerii accidentului, în zona respectivă ningea, informează News.ro.

„La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat, de 50 de ani, a condus un ansamblu de vehicule, format din autocar şi remorcă, pe drumul mai sus menţionat, şi, la un moment dat, a pierdut controlul direcţiei, intrând într-un cap de pod aflat pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma impactului, 6 pasageri aflaţi în autocar, cu vârste cuprinse între 21 şi 60 de ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând că nu a consumat alcool”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Galați.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.