Acasă FEATURED Imagini dramatice cu zeci de cai abandonați la Techirghiol. Animalele, legate în...

Imagini dramatice cu zeci de cai abandonați la Techirghiol. Animalele, legate în ger, fără apă și mâncare, pe malul lacului Zarguzon

64
0
imagini-dramatice-cu-zeci-de-cai-abandonati-la-techirghiol.-animalele,-legate-in-ger,-fara-apa-si-mancare,-pe-malul-lacului-zarguzon

Zeci de cai, in conditii deplorabileEMBED VIDEO
LINK CU VIDEO


Embed:


Link:

În aceste imagini apărute în spațiul public se vede cum unul dintre caii găsiți pe malul lacului Zarguzon, din Techirghiol a fost răpus de ger și foame.

Filmarea a stârnit revoltă și milă, iar autoritățile s-au autosesizat. Polițiștii și reprezențanții Direcției Sanitar Veterinare fac verificări.

Caii sunt ținuți la o distanță mai mare de cinci kilometri față de de zona locuită din Techirghiol, iar drumul până acolo este greu accesibil. Așa se face că, până acum, nu s-a știut de condițiile în care trăiau animalele pe malul lacului.

Toți caii sunt legați cu câte o funie. Sunt uzi din cauza ploii. Mulți sunt slabi și caută cu disperare hrană printre pietre și resturile vegetale. Din cauza acestor condiții, riscă să se îmbolnăvească.

Și reprezentanții unor asociații pentru protecția animalelor s-au deplasat în zona în care se află caii.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să îl identifice pe proprietarul cabalinelor.

Autoritățile caută soluții să ducă la un adapost toți caii găsiți pe malul lacului din Techirghiol.