Acasă Ultima Oră Jocuri de Putere, cu Oreste Teodorescu: „Când pesediștii se atacă până la...

Jocuri de Putere, cu Oreste Teodorescu: „Când pesediștii se atacă până la devorare între ei, asta-i muzica ce-mi place!”

46
0
jocuri-de-putere,-cu-oreste-teodorescu:-„cand-pesedistii-se-ataca-pana-la-devorare-intre-ei,-asta-i-muzica-ce-mi-place!”

Azi, în Parlament, foștii colegi de partid au votat pentru ridicarea imunităţii deputatului Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătăţii și al Tineretului în Guvernul Ponta, în cazul căruia s-a cerut urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi luare de mită în formă continuată.

Poate cel mai sinistru personaj politic al momentului este acest Liviu Dragnea cu fustă care a ocupat vremelnic și abuziv fotoliu de la Primăria Capitalei. Incapabilă să accepte că bucureștenii au trimis-o la plimbare după locale, duduia cu privirea veninoasă a făcut tot posibilul să se răzbune.

Suntem în campanie electorală și PSD și-a prezentat programul de guvernare, un copy paste după Biblia lui Dragnea în care se laudă că vor lupta cu eradicarea sărăciei! Păi cum o vor face fraților, când cu doar un an în urmă, România ajunsese într-o fundătură.

Și în sfârșit, aș vrea să abordăm și amenințarea voalată a patriarhului Daniel către guvernul liberal, amintind că în toamna anului 1989, autorităţile comuniste au interzis închinarea la sfintele moaşte, iar peste câteva luni regimul comunist a căzut.

Va aștept alături de Florin Ivan, consilier al primului ministru, CĂTĂLIN Ivan, proaspăt înrolat în PER, Eugen Tomac și Sorin Manea.