Acasă Ultima Oră “Legile Puterii” Ludovic Orban: PSD e tot fostul partid comunist, e partidul...

“Legile Puterii” Ludovic Orban: PSD e tot fostul partid comunist, e partidul sărăciei

60
0
“legile-puterii”-ludovic-orban:-psd-e-tot-fostul-partid-comunist,-e-partidul-saraciei

“România este în criză politică de când a câștigat alegerile PSD alegerile și a consideerat că poate face orice cu țara asta și cu românii, să-și bată joc, să sfideze interesul general al țării și așteptările populației. Asta se întâmplă din 2016.

În noiembrie anul trecut, când ne-am asumat responsabilitatea de a guverna -sigur, mi-ași fi dorit alegeri anticipate, care să readucă parlamentul în conformitate cu opțiunile politice, dar am avut pandemie, criză economică, secetă.

Toată această perioadă dificilă și provocări au pus o presiune enormă asupra noastră și am încercat să găsim răspunsuri, să oferim soluții. Atât am reușlit să facem în condițiile în care am avut un parlament dominat de PSD, care a încercat să ne bage bețe în roate, să ne blocheze orice inițiativă, au adoptat pe bandă rulantă o serie de legi care nu au nicio legătură cu realitatea. noi cheltuieli care au secătuit venituri, au amplificat starea de criză. (…)

Nu a fost simplu, nu a fost ușor, dar încercăm tot ce e omenește posibil.

Adversaul nostru politic de 30 de ani e fostul partid comunist, care a îmbrăcat diferite blănuri de oaie, dar a rămas același, indiferent cine a condus PSD. PSD este partidul stagnării, al atitudinii antieuropene, antidemocratice, anti-NATO,, anti lumea civilizată, este partidul care consideră că poate să guverneze doar prin abuz, doar prin mințind electoratul și, de fapt, este partidul sărăciei în România,” a afirmat premierul Orban, la “Legile Puterii”.