Acasă Ultima Oră Marcel Ciolacu, atac la Guvern: Nu vor să arate bugetul pe 2021...

Marcel Ciolacu, atac la Guvern: Nu vor să arate bugetul pe 2021 din cauza tăierii salariilor bugetarilor și a creșterii impozitelor!

43
0
marcel-ciolacu,-atac-la-guvern:-nu-vor-sa-arate-bugetul-pe-2021-din-cauza-taierii-salariilor-bugetarilor-si-a-cresterii-impozitelor!

„Noua rectificare bugetară a guvernului Orban probează că banii țării sunt azi pe mâna Clanului Cămătarilor liberali!

Se confirmă ceea ce am spus în decembrie anul trecut, când PNL și-a angajat răspunderea pe Bugetul pentru 2020: fondurile ajung doar pentru 9 luni! Spitalele au rămas fără bani, școlile au rămas fără bani, autoritățile locale au rămas fără bani!

Rectificarea presupune tăieri masive de la INVESTIȚII și FONDURI EUROPENE. Peste 4 miliarde de lei! Ca prin minune, se găsește însă un miliard de euro pentru primăriile PNL și pentru pușculița electorală a lui Orban – Fondul de Rezervă al Guvernului! 

Deficitul bugetar va ajunge la 100 miliarde lei la finele anului, un dezastruos record istoric. Asta, deşi Romania a avut cel mai mic pachet de stimulare a economiei din UE, de numai 2,5% din PIB”, spune Marcel Ciolacu, într-o postare, joi, pe pagina de socializare.

În finalul mesajului, revine la întrebările privind majorarea pensiilor și salariilor, de taxe și impozite, motivul pentru care PNL ar „ascunde” bugetul.