Acasă Ultima Oră Miron Mitrea, scenariul care ar putea să deblocheze negocierile politice: “Nu m-ar...

Miron Mitrea, scenariul care ar putea să deblocheze negocierile politice: “Nu m-ar mira ca mâine la sfârșitul zilei, soluția să fie…”

37
0
miron-mitrea,-scenariul-care-ar-putea-sa-deblocheze-negocierile-politice:-“nu-m-ar-mira-ca-maine-la-sfarsitul-zilei,-solutia-sa-fie…”

Miron Mitrea vede ca o soluție posibilă reîntoarcerea lui Ludovic Orban la cârma Executivului.  El a analizat situația negocierilor din ultimele zile în cadrul emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea PLUS.

“Partidele politice sunt conduse de oameni, de aici si blocajul de la USR. USR are doi lideri: Ciolos, care e propunerea de prim-ministru, si domnul Barna care are o singura solutie ca sa fie in joc: sa ia Camera.

Functia cu adevarat executiva in parlament e presedintele Camerei. Domnul Dan Barna ori se duce vice-prim ministru, adica tine conferinte de presa cand nu are chef prim-ministru, ori daca vrea sa fie important politic, vrea Camera.

Toate negocierile se poticnesc in pozitia lui Ludovic Orban si a lui Dan Barna. E evident ca USR+ va apasa foarte tare pentru o functie importanta. Nu m-ar mira ca maine la sfarsitul zilei solutia sa fie Ludovic Orban se intoarce la Guvern, Barna ia functia de presedinte al Camerei si Hunor ia Senatul”, a declarat Miron Mitrea la Culisele Puterii de la Realitatea PLUS.