Acasă Eveniment Nicusor Dan: Primaria Capitalei va veni cu un ajutor de urgenta pentru...

Nicusor Dan: Primaria Capitalei va veni cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent

77
0
nicusor-dan:-primaria-capitalei-va-veni-cu-un-ajutor-de-urgenta-pentru-sectorul-cultural-independent

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat sambata, 19 decembrie, ca municipalitatea va veni “curand” cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent, precizand ca exista acordul Consiliului General in acest sens.“Voi propune ca o parte importanta a bugetului local dedicat sectorului cultural in 2021 sa fie accesibila institutiilor culturale independente, prin concursuri de proiecte. In acelasi timp, Primaria Capitalei va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent, pentru a-l ajuta sa treaca peste aceasta perioada dificila, cauzata de COVID-19. Exista acordul Consiliului General, asteptam acordul Comisiei Europene, via Consiliul Concurentei”, a scris Nicusor Dan, sambata, pe Facebook.

El si-a exprimat solidaritatea cu actul cultural din Bucuresti, mentionand ca Primaria stimuleaza initiativa culturala “in mod deschis, transparent”.

Citeste si:

Nicusor Dan propune noi masuri pentru HoReCA. Solutia gasita in sprijinul teraselor si restaurantelor

Nicusor Dan, noi acuzatii la adresa Gabrielei Firea: Cheltuielile pentru spatii verzi au crescut cu 30%, dupa infiintarea companiilor municipale