Acasă Ultima Oră Olguța Vasilescu nu renunță la distracția de sărbători la Craiova: ”Și la...

Olguța Vasilescu nu renunță la distracția de sărbători la Craiova: ”Și la Viena se face târg de Crăciun” – Când încep evenimentele

41
0
olguta-vasilescu-nu-renunta-la-distractia-de-sarbatori-la-craiova:-”si-la-viena-se-face-targ-de-craciun”-–-cand-incep-evenimentele

”Și la Viena se face târg de Crăciun. Cu aceleași restricții precum cele impuse și de noi la Craiova, cu diferența ca nu vom avea mese. Anul acesta nu vom avea, din păcate, caruselul, patinoarul sau orășelul copiilor, ci doar căsuțe cu dulciuri, sucuri, vin fiert, globuri, obiecte de artizanat. Nu veți găsi mâncare preparată la fața locului, gen grătar sau mici, pentru ca am dorit să evităm ca oamenii să staționeze prea mult în fața chioșcurilor de Crăciun.

De asemenea, căsuțele au fost amplasate în cele două mari piețe ale orașului, Mihai Viteazul și Frații Buzești, tocmai pentru a se evita aglomerația. Rugămintea noastră este să respectați culoarele stabilite pentru plimbare, tocmai pentru a evita să interacționați cu mai multe persoane. Nu uitați că și Parcul Romanescu va fi pregătit de sărbători și merită vizitat! Pe 28 noiembrie se deschide oficial Târgul de Crăciun și dăm drumul la iluminatul de sărbători! Aveți cu toții dreptul să vă bucurați de cea mai mare sărbătoare a creștinătății, Crăciunul, dar vă rugăm și să respectați restricțiile impuse!”, a transmis Olguța Vasilescu, vineri.

Preşedintele Klaus Iohannis spunea, în urmă cu trei zile, că organizarea unor târguri de Crăciun în plină pandemie i se pare ”imposibilă şi inoportună”. „După părerea mea, organizarea unui târg de Crăciun în plină pandemie, când avem totuşi încă aproape 10.000 de cazuri noi în fiecare zi, mi se pare imposibilă şi inoportună”, a declarat Klaus Iohannis, marți.