Acasă Ultima Oră Pandemia, sfidată cu desăvârșire: Petrecerile de fițe s-au mutat din cluburi în...

Pandemia, sfidată cu desăvârșire: Petrecerile de fițe s-au mutat din cluburi în vile private de lux

39
0
pandemia,-sfidata-cu-desavarsire:-petrecerile-de-fite-s-au-mutat-din-cluburi-in-vile-private-de-lux

Vorbim despre petreceri organizate în vile de lux situate în nordul Capitalei, acolo unde – pe mii de metri pătrați, uneori – sunt desfășurate aceste evenimente.

La aceste petreceri participă, de obicei, zeci sau poate chiar și sute de persoane, fără să țină cont de măsurile de protecție sanitară. Aceste locații sunt alese special, având în vedere că polițiștii nu pot intra în aceste locații private, deținute de cele mai multe ori de persoane fizice. Pentru a putea intra aici, oamenii legii au nevoie de un mandat.

În aceste vremuri în care sunt foarte multe restricții, vedetele, dar și persoanele cu foarte mulți bani aleg aceste locații exclusiviste pentru a-și desfășura petrecerile, iar un exemplu în acest sens este și cel al traficantului de droguri prins zilele trecute de autorități.

El livra în această perioadă cantități foarte mari de stupefiante chiar la astfel de locații, și asta dacă ne gândim că în urma perchezițiilor au fost descoperite mai bine de 17 kg de canabis, o jumăate de kilogram de cocaină pură, dar și 4000 de comprimate ectasy, pregătite pentru a fi comercializate în mare marte și de către clienții fidlei care participau la aceste petreceri.