Acasă Politică Presedintele AUR vrea reintroducerea armatei obligatorii in Romania: “Nu in sens de...

Presedintele AUR vrea reintroducerea armatei obligatorii in Romania: “Nu in sens de 3 luni sau 6 luni, ci pentru toti cei doritori”

34
0
presedintele-aur-vrea-reintroducerea-armatei-obligatorii-in-romania:-“nu-in-sens-de-3-luni-sau-6-luni,-ci-pentru-toti-cei-doritori”

George Simion, copresedintele AUR, a declarat vineri seara, 11 decembrie, ca va cere in Parlament ca armata sa redevina obligatorie in Romania.George Simion si Claudiu Tarziu au fost invitati la Marius Tuca Show, care le-a cerut sa vorbeasca despre proiectele pe care vor sa le treaca prin Parlament, ce tin de identitatea romaneasca.

Claudiu Tarziu a spus ca prioritatea este reforma clasei politice.

“Licee si universitati in limba romana unde sunt comunitati romanesti. De asemenea, armata obligatorie, dar nu in sens de 3 luni sau 6 luni, dar pregatire militara pentru toti cei doritori”, a spus si George Simion in cadrul emisiunii. Momentul poate fi vizionat la minutul 45 si 45 de secunde.

Citeste si: Un preot din Iasi a fost gasit spanzurat in podul casei. Barbatul se despartise de sotie si si-a pus capat zilelor la doar 42 de ani