Acasă Ultima Oră Protagoniștii SCANDALULUI erotic de la secția ATI a Spitalului Județean Tg. Jiu,...

Protagoniștii SCANDALULUI erotic de la secția ATI a Spitalului Județean Tg. Jiu, cercetați DISCIPLINAR

38
0
protagonistii-scandalului-erotic-de-la-sectia-ati-a-spitalului-judetean-tg.-jiu,-cercetati-disciplinar

„În aceeași zi, conducerea unității spitalicești a înaintat sesizarea Consiliului Etic al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, cerând, cu celeritate, o analiza fermă și clară a celor relatate sub semnul anonimatului. Pentru că ne dorim ca din corpul medical să facă parte oameni verticali și dedicați meseriei, s-a dispus și constituirea unei comisii de cercetare disciplinară ce trebuie să vină cu rezultat clar asupra situației până pe data de 27.11.2020. Astfel de comportamente nu ne fac cinste și nu pot fi tolerate, cu atât mai mult cu cât, traversăm o perioadă grea, o perioada în care colegii medici muncesc până la epuizare pentru a salva vieți“, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, potrivit publicației Impact In Gorj.

Totul s-ar fi petrecut în urmă cu aproape o lună, între 19 și 26 octombrie. 

Primele informații despre întâmplarea de la ATI au fost făcute publice joi, 19 noiembrie. Câțiva angajați ai Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu au sesizat conducerea instituției medicale, dar și pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

„În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deși însurat, a petrecut cu colega noastră, Izabela Petrescu, asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respective, a fost depistată pozitiv la testul rapid din19 și testul PCR din 23.10.2020. Și acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deși doctorul Neguleț a stat în aceeași cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secției ATI, fără să intre în izolare, reușind să se înregistreze, în această perioadă, cât și premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivați din rândul colegilor noștri”, se arată în mail-ul trimis conducerii SJU și ministrului Sănătății, citat de gorjonline.ro.

Angajații spitalului spun că medicul și asistenta îi abandonează pe bolnavi și se închid ore în șir în cabinet, iar secțiile ATI și COVID sunt un fel de bordel.

”Se știe, toți putem să confirmăm, că de când a venit acest doctor și pe linie de gardă, cu câteva luni înainte, fără pic de jenă sau profesionalism, a transformat secția ATI și Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienți, aceștia se închid ore și nopți întregi în cabinet, unde întrețin raporturi sexuale și chefuiesc, cu platouri și alte produse comandate de la diverse firme și introduse în secția ATI, fără cel mai elementar simț de risc”, se mai arată în sesizare.

Salariații spitalului spun că se tem de o tragedie similară celei din spitalul din Piatra Neamț și se întreabă ce caută asemenea persoane iresponsabile într-o secție ATI, mai scrie aceeași publicație.

Acuzații șocante, într-un spital din România: cadre medicale, SEX la Terapie Intensivă, unde sunt tratați bolnavii Covid