Acasă FEATURED Sector al drumului Cluj Napoca-Popesti, finalizat de Consiliul Județean.FOTO

Sector al drumului Cluj Napoca-Popesti, finalizat de Consiliul Județean.FOTO

51
0
Drum Popesti Baciu
Drum Popesti Baciu

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare derulate pe un sector al drumului județean 105T Cluj-Napoca – Popesti, lucrări executate în vederea îmbunătățirii calității drumului și a condițiilor de circulație.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: ”Întreținerea drumului județean 105T Cluj-Napoca – Popești este necesară întrucât acesta deservește o zonă metropolitană aflată în plină dezvoltare, context în care condițiile optime de circulație au o importanță aparte”.

Anterior asfaltării au fost executate lucrări constând în plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, aducerea la profil a acostamentelor, refacerea terasamentelor deteriorate, curățarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, decolmatarea camerelor de cădere, desfundarea podețelor, înlocuirea unor podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea carosabilului.

Pentru completa finalizare a operațiunilor, urmează a mai fi realizate acostamente și vor fi refăcute timpanele la podețe.