Acasă Ultima Oră VIDEO – Accident grav, în jud. Brăila. Impact violent între 3 mașini,...

VIDEO – Accident grav, în jud. Brăila. Impact violent între 3 mașini, între care un autobuz: doi morți, doi răniți – Traficul este oprit

61
0
video-–-accident-grav,-in-jud-braila.-impact-violent-intre-3-masini,-intre-care-un-autobuz:-doi-morti,-doi-raniti-–-traficul-este-oprit

Accident grav, vineri dimineața, în județul Brăila, pe DN2B Buzău – Brăila, în localitatea Căldărușa. Trei autovehicule au fost implicate: un autobuz, un autocamion și un autoturism, scrie realitateadebraila.net.

În urma impactului deosebit de violent, autobuzul a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat. Două persoane au murit pe loc, iar alte două sunt în stare gravă.  

“În accident au fost implicate autovehicule, un autoturism, un autobuz şi un camion. Acţionează din cadrul ISU două ambulanţe SMURD, o maşină de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă, iar de la SAJ sunt venite două ambulante. La faţa locului se mai deplasează în sprijin o macara de la SC Braicar”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Potrivit centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul s-a petrecut pe fondul unei pătrunderi pe contrasens.

Traficul este oprit pe ambele sensuri pentru a permite efectuarea cercetării la fața locului.