Acasă Ultima Oră VIDEO Alexandru Rafila a rămas fără aer în timp ce prezenta programul...

VIDEO Alexandru Rafila a rămas fără aer în timp ce prezenta programul pe Sănătate al PSD

36
0
video-alexandru-rafila-a-ramas-fara-aer-in-timp-ce-prezenta-programul-pe-sanatate-al-psd

În timpul expunerii prezentate în sala de la sediul PSD, Alexandru Rafila a rămas fără aer de mai multe ori. Medicul nu a mai putut respira și a băut puțină apă de câteva ori.

La 20 de minute de la începerea conferinței în care a prezentat programul PSD pentru Sănătate, medicul, cu vocea tremurândă și fără suflu, și-a dat la o parte și masca de pe față, pentru un moment, și a băut din nou apă. 

„E cald aici, nu e aer. (…) Suntem destul de multi aici, intr-un spatiu limitat, si lucrul asta s-a simtit. (…) Sunt in regula, m-am adaptat. Trebuie să lansăm programele în altă parte”, a explicat medicul, întrebat de jurnaliști dacă este din cauza măștii sanitare. Momentul poate fi urmărit după minutul 22.00 în clipul video de mai jos. Ulterior, candidatul PSD la alegerile parlamentare și-a continuat fără probleme conferința de presă.

Sala în care medicul Rafila a prezentat programul pentru Sănătate este aceeași în care i s-a făcut rău și actualului președinte al PSD. Marcel Ciolacu a leșinat în timpul conferinței de presă din 10 mai, în care prezenta planul PSD pentru redresarea economiei.

Citește și Marcel Ciolacu a căzut, în timpul unei conferințe de presă, după ce i s-a făcut rău

Atunci, cu vocea tremurândă, Marcel Ciolacu s-a dezechillibrat și a căzut, iar câteva secunde a fost inconștient. După un consult medical  s-a dovedit că a fost vorba de o scădere a glicemiei, pe fond de oboseală, în cazul președintelui PSD.

Citește și Primele imagini cu Marcel Ciolacu, după ce a leșinat în timpul conferinței

Într-un comunicat al partidului după incidentul din 10 mai, s-a explicat că starea de rău a fost provocată de oboseala liderului PSD și de lipsa de aer din sala de conferințe de la sediul din Kiseleff.