Acasă Eveniment Arad: O femeie a născut un băiețel după ce i-a fost extrasă...

Arad: O femeie a născut un băiețel după ce i-a fost extrasă o tumoră de 4,5 kilograme

130
0
O femeie din Arad a născut un băiețel după ce i-a fost extrasă o tumoră de 4,5 kilograme
Timp de lectura: < 1 minut

O mamă din Arad a dat naștere unui băiețel după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea unei tumori de 4,5 kilograme.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a anunțat că tânăra însărcinată, de la care a fost îndepărtată o tumoră de 4,5 kilograme în vara aceasta, a adus pe lume un băiețel sănătos, cu o greutate de 3 kg.

“O echipă medicală compusă din medici specializați în obstetrică-ginecologie și anestezie și terapie intensivă a îndepărtat în luna iunie o tumoare de 4,5 kilograme de la o pacientă de 32 de ani aflată în aproape a 14-a săptămână de sarcină. Cu bucurie vă informăm că tânăra mămică a născut zilele trecute, prin operație cezariană, un băiețel de 3 kg, perfect sănătos!”, au declarat reprezentanții spitalului pe platforma lor de socializare.

“Ambele persoane evoluează favorabil și au fost deja externate, ceea ce a adus bucurie atât lor, cât și familiei lor”, a adăugat sursa citată.

Echipa medicală responsabilă pentru intervenția chirurgicală cezariană a inclus: dr. Adrian Popa, medic primar Obstetrică-Ginecologie; dr. Cristina Onel, medic specialist Obstetrică-Ginecologie; dr. Bianca Panda – medic rezident Obstetrică-Ginecologie; asistent medical principal instrumentar Geta Cozma.

Echipa de terapie intensivă a inclus: dr. Amalia Nicolescu – medic primar ATI și asistent medical principal Corina Margău, iar echipa de neonatologie, responsabilă pentru îngrijirea nou-născutului și monitorizarea evoluției acestuia, a fost formată din: dr. Dorina Burdan – medic primar neonatologie și asistent medical principal Lucica Sărmaș.

Articolul precedentANM: Vremea pe o lună, începând de mâine. Cum va fi de Crăciun și Revelion
Articolul următorEugen Tomac: Mai devreme de 24 ianuarie, România nu poate avea o decizie pe Schengen