Acasă Politică AUR continua sfidarea masurilor sanitare. Deputatul de Dolj Ringo Damureanu, fara masca...

AUR continua sfidarea masurilor sanitare. Deputatul de Dolj Ringo Damureanu, fara masca de protectie in Prefectura

0
Timp de lectura: < 1 minut

Deputatul AUR de Dolj, Ringo Damureanu, si-a dat jos masca de protectie cand a primit certificatul de parlamentar vineri, 18 decembrie, in incinta Prefecturii.

Damureanu a precizat ca masurile luate de autoritati pentru combaterea epidemiei reprezinta un abuz si le-a transmis cetatenilor ca alianta va contribui la reformarea clasei politice, scrie Realitatea.net.

“As dori sa vorbim despre libertati, pentru ca, uitati-va, noi purtam acum niste masti recunoscute oficial de Guvern ca fiind 80% neconforme. Suntem obligati sa facem asta, tinem locurile de joaca inchise, scolile inchise. Toate aceste presiuni care s-au facut pe populatia actuala au dus la acest rezultat. Institutiile statului au facut presiuni asupra tuturor cetatenilor si asupra noastra. Jandarmeria s-a implicat in campania electorala, aplicandu-ne sanctiuni. Transmit tuturor locuitorilor sa aiba incredere in clasa politica pentru ca ea se va reforma, se va insanatoi, iar partidul pe care il reprezint este o garantie in acest sens”, a spus noul deputat“, a declarat deputatul.

Viitoarea senatoare a AUR, Diana Sosoaca, cunoscuta pentru refuzul de a purta masca de protectie, s-a prezentat la Palatul Cotroceni, pentru consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, cu masca, pe care a ales sa o poarte sub nas, contrar recomandarilor autoritatilor. Ea a motivat ca are un document de la medic care atesta ca nu poate sa poarte masca peste nas.

Citeste si:

FOTO Diana Sosoaca, prezenta la consultarile cu Klaus Iohannis cu masca de protectie sub nas. Senatoarea AUR, parte din miscarea “anti-botnita”

Exit mobile version