Acasă FEATURED Brandul românesc Allview intră pe piaţa auto cu CityZEN, o maşină...

Brandul românesc Allview intră pe piaţa auto cu CityZEN, o maşină electrică

181
0
Brandul românesc Allview intră pe piaţa auto şi lansează CityZEN, o maşină electrică
Timp de lectura: 2 minute

Allview, brandul local de electronice şi tehnologie înfiinţat de Lucian Peticilă, anunţă lansarea oficială a modelului CityZEN, o maşină electrică dedicată traficului urban şi deplasărilor extraurbane scurte, ce poate fi condusă de la vârsta de 16 ani.

Această lansare marchează extinderea activităţii cu o nouă linie de business, ALLVIEW AUTO, care îşi propune să ofere soluţii de mobilitate sustenabilă şi accesibilă, adresându-se astfel nevoilor critice de mediu ale societăţii şi ale clienţilor.

“Deschiderea unei noi linii de business reprezintă un pas firesc în evoluţia companiei noastre. Pe parcursul celor peste 20 de ani de activitate, compania noastră s-a adaptat constant la tendinţele globale, rămânând alături de clienţi şi oferindu-le soluţii accesibile. Într-un domeniu în continuă schimbare şi evoluţie, identificarea domeniilor şi a industriei în care inovaţia este în plină expansiune este esenţială. Având în vedere istoria companiei şi sinergiile dintre diferitele activităţi, mărci specializate şi competenţe, suntem convinşi că deţinem know-how-ul necesar pentru a marca prezenţa pe piaţa de e-mobility”, a declarat Lucian Petiâcilă, CEO Allview.

Noul model CityZEN vine echipat cu:

  • Singurul sistem de camere din piaţă, cu vedere panoramică 360°, în categoria sa de preţ
  • Centru de infotainment cu două ecrane color de 10.25″ fiecare
  • Comenzi pe volan (audio, volum, butoane preluare / închidere apel)
  • Airbag pentru şofer şi caroserie cu întărituri din oţel
  • Sistem de detectare a presiunii în pneuri
  • Selector de viteze cu treaptă SPORT
  • Portbagaj voluminos de 816 litri, ideal pentru serviciile de curierat la comandă
  • Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie
  • Oglinzi retrovizoare electrice
  • Închiderea şi deschiderea geamurilor din telecomandă

Clienţii au posibilitatea de a alege dintr-o gamă de patru nuanţe de caroserie: CYAN BREEZE, SEREN GREY, PINK BLOSSOM şi PURE WHITE. Pentru a creşte atractivitatea modelului, bara din faţă integrează perforaţii ce imită cerul înstelat, stabilind un nou standard estetic pentru mobilitatea electrică accesibilă. Habitaclul generos şi confortabil este completat de un portbagaj cu o capacitate impresionantă de 816 litri.

Modelele CityZEN beneficiază de o garanţie de 5 ani, limitată la 80.000 km pentru baterie, şi de o garanţie comercială de 24 de luni, limitată la 50.000 km.

Preţul de vânzare al modelului va fi de 7990 EUR (TVA inclus), preţ valabil cu programul Rabla Plus, sub rezerva menţinerii valorii voucherului oferit în 2023.

Compania intenţionează să lanseze cel puţin încă două modele electrice în 2024, inclusiv un mini SUV, pentru a satisface mai multe tipuri de nevoi.

Articolul precedentEugen Tomac: Mai devreme de 24 ianuarie, România nu poate avea o decizie pe Schengen
Articolul următorASF a publicat tarifele de referinţă RCA pentru următoarea perioadă. Cel mai mic începe de la 1055 lei