Acasă FEATURED „Călăul” din Alba a fost trimis în judecată pentru atacul odios asupra...

„Călăul” din Alba a fost trimis în judecată pentru atacul odios asupra unei bătrâne neajutorate din Timișoara

167
0
Timp de lectura: < 1 minut

Timișoara a fost zguduită de un act de violență înspăimântător în luna august a anului 2023. Deneș Tiberiu, un bărbat din Alba, a fost trimis în judecată pentru o crimă odioasă comisă într-un cartier liniștit al orașului. Victima, o femeie în vârstă de 77 de ani, a căzut pradă acestui individ fără scrupule, iar consecințele au fost tragice.

În data de 15 august 2023, Tiberiu a pătruns în locuința femeii cu intenția de a o tâlhări. Agresiunea a avut loc într-un mod brutal, iar femeia a fost găsită într-o baltă de sânge, luptându-se pentru viața ei. Paramedicii sosiți la fața locului au încercat să-i acorde primul ajutor, însă starea femeii era critică, iar aceasta a decedat în drum spre spital.

La un moment dat, femeia a reușit să întredeschidă ușa apartamentului dinspre casa scarii și a strigat: „Ajutor! Hoțul!”. Vecinii au fost cei care au dat imediat alarma la numarul de urgență 112.

Bărbatul a fost găsit inconștient la locul crimei. Se pare că acest lucru se datorează consumului excesiv de alcool înainte de a comite fapta.

De la momentul comiterii crimei și până în prezent, Deneș Tiberiu se află în arest preventiv. Dosarul său se află în stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, iar la cea mai recentă verificare a măsurilor preventive, magistrații au decis că acesta trebuie să rămână în arest.

Articolul precedentExperiența tulburătoare a doi tineri care au închiriat un apartament în Cluj! „Tremuram de frică!”
Articolul următorMotivul pentru care plângem la filme. Care este rolul oxitocinei în corpul nostru