Acasă FEATURED Daily Mail: Kate Middleton ar fi fost forţată să facă videoclipul în...

Daily Mail: Kate Middleton ar fi fost forţată să facă videoclipul în care anunţă că suferă de cancer: Cineva era gata să-i dezvăluie boala

67
0
Kate Middleton a fost forţată să facă videoclipul în care anunţă că suferă de cancer: cineva era gata să-i dezvăluie boala
Timp de lectura: < 1 minut

Potrivit publicaţiei Daily Mail, se pare că Prinţesa de Wales a fost nevoită să povestească ce se întâmplă cu starea ei de sănătate. Cineva descoperise diagnosticul primit după operaţia abdominală din ianuarie, efectuată la Clinica din Londra.

Soţia prinţului William nu a mai putut aştepta, deşi a acceptat să distribuie acel celebru videoclip, după ce a vorbit mai întâi despre starea ei de sănătate copiilor George, Charlotte şi Louis.i

Daily Mail, citând o sursă „bine informată” care a rămas anonimă, susţine că Prinţesa de Wales a fost nevoită să grăbească procesul anunţându-şi tuturor boala, pentru că o anumită persoană era gata să dezvăluie totul.

Nu se ştie cine ar putea fi această persoană, în afara anturajului ei de la Palatul Kensington, şi cum a aflat despre cancerul lui Kate. Când Palatul a aflat de boală, însă, a făcut totul pentru a-i permite lui Catherine să fie prima care face anunţul.

Se ştie de ceva vreme că cineva a încercat să fure fişele medicale ale Prinţesei de la Clinica din Londra, unde aceasta a rămas mult timp internată în spital, în ianuarie anul trecut.

Cu toate acestea, înainte de a realiza videoclipul, Kate şi William au convenit că micuţii ar trebui să ştie primii care este starea de sănătate a mamei lor, înaintea oricui altcuiva.

Articolul precedentAUR Cluj și-a prezentat candidatul pentru Primăria Cluj-Napoca și pentru alegerile europarlamentare
Articolul următorConsilier local din Cluj, condamnat după ce a bătut și amenințat cu moartea un instalator