Acasă FEATURED Femeie ucisă de soț, la intrarea în scara blocului. Obținuse un ordin...

Femeie ucisă de soț, la intrarea în scara blocului. Obținuse un ordin de protecție la începutul lunii

87
0
Duba politie
Duba politie
Timp de lectura: < 1 minut

O femeie a murit, miercuri seară, la intrarea în scara blocului în care locuia, în Botoşani, având o plagă tăiată la nivelul gâtului. Fiica ei a fost cea care a sunat la numărul de urgenţe 112, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe atacator care este şi soţul victimei faţă de care era emis un ordin de protecţie.

În această seară, în jurul orei 20:00, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o tânără, din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că mama sa a fost înjunghiată, la intrarea în scara blocului în care locuieşte. Echipajul direcţionat la faţa locului a identificat victima în locul indicat de apelantă, aceasta prezenta o plagă tăiată la nivelul gâtului. Echipajul medical solicitat să intervină a constatat decesul acesteia”, a transmis IPJ Botoşani.

Poliţiştii l-au identificat imediat pe soţul victimei ca fiind atacatorul.

„Totodată, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 55 de ani, soţul victimei, faţă de care era emis un ordin de protecţie, din luna martie a.c. Bărbatul prezenta răni superficiale la nivelul pieptului. Din primele verificări a reieşit faptul că acesta şi le-ar fi creat singur”, a precizat IPJ Botoşani, potrivit News.ro.

 În acest moment el se află la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale, urmând ca, ulterior, să fie dus la sediul poliţiei.

 Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Articolul precedentPremiu de excelență pentru David Ciceo, directorul aeroportului clujean, în cadrul evenimentului 2024 Air Transport Symposium
Articolul următorBiden şi-a trimis la Kiev consilierul pentru securitate naţională / „Putin trebuie să piardă. Îndoielile cu privire la puterea Occidentului îl ajută pe acest nebun”