Acasă FEATURED Fina lui Emil Boc, găsită moartă în casă. Mesaj sfâşietor postat de...

Fina lui Emil Boc, găsită moartă în casă. Mesaj sfâşietor postat de soţia primarului

270
0
Fina lui Emil Boc, găsită moartă în casă. Mesaj sfâşietor postat de soţia primarului
Timp de lectura: < 1 minut

Fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Camelia Tişe, a fost găsită moartă în propria locuinţă.

Femeia, în vârstă de 47 de ani, locuia singură într-un apartament aflat într-o clădire de birouri în care avea şi un birou notarial. Camelia Tişe a divorţat de Alin Tişe în în urmă cu şase ani, iar fiul lor locuia cu tatăl.

Soţii Tişe au fost cununaţi de Oana şi Emil Boc, primarul Clujului. Cauzele decesului Cameliei nu sunt cunoscute, iar Oana Boc a sporit misterul morţii sale.

„Dumnezeu să odihnească în pace sufletul tău frumos şi bun, atât de zbuciumat aici pe pământ, Cami dragă! Ai avut atâtea visuri! Unele s-au împlinit, altele au rămas suspendate în abisuri care te-au durut, dar pe care încercai mereu să le traversezi. Ai strălucit, ai luptat, ai suferit, ai plecat… Încă nu ştim cum!

M-ai sunat din Africa, de ziua mea, exact acum două săptămâni. Ne-am promis să ne vedem la o cafea după ce te întorci. N-a mai fost să fie…

Erai bine şi mi-ai vorbit mult de Cezar pe care îl adorai şi pe care o să-l veghezi de acum înainte din cer. Sper că acum eşti în braţele părinţilor tăi pe care îi iubeai atât de mult, plecaţi şi ei la fel de fulgerător, la fel de neaşteptat! Odihnă veşnică, dragă Cami!”, a scris, pe contul acesteia, naşa Oana Boc.

Articolul precedentMetoda ‘Accidentul’ face o nouă victimă: Un bătrân de 82 de ani din Alba, înșelat cu 32.000 de lei!
Articolul următorTinere amendate de polițiști pentru prostituție, chiar în centrul Aradului! Fetele abordau clienții unei bănci