Acasă FEATURED Marcel Ciolacu anunță consultări cu sindicaliștii pe tema bugetului propus de PSD:...

Marcel Ciolacu anunță consultări cu sindicaliștii pe tema bugetului propus de PSD: Sunt bani pentru majorarea veniturilor românilor!

140
0
marcel-ciolacu-anunta-consultari-cu-sindicalistii-pe-tema-bugetului-propus-de-psd:-sunt-bani-pentru-majorarea-veniturilor-romanilor!
Timp de lectura: < 1 minut

LUNI, 25 IANUARIE 2021, 15:23

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

”Datele noastre preliminare arată că este corect tot ceea ce mii de sindicaliști strigă de la începutul anului în stradă. Că #austeritatea lui Cîțu este o minciună! Că este inuman și umilitor să majorezi salariul minim cu 25 de bani pe oră într-o țară unde 50% dintre salarii sunt între 1.300 și 1.600 de lei lunar, iar prețurile alimentelor și energiei au explodat! Că împrumuturile aberante ale guvernaților s-au scurs în buzunarele clientelei de partid, la populație și firme neajungând nimic”, a scris Ciolacu pe Facebook. 

Președintele PSD acuză PNL că refuză să respecte legea și să majoreze alocațiile, pensiile și salariile și, mai mult, că nu a oferit niciun ajutor firmelor locale în timpul pandemiei. 

”Vom prezenta #miercuri varianta noastră de buget, care demonstrează că sunt bani pentru a mări veniturile românilor și a ajuta masiv economia! Vom arăta că #sănătatea poate și trebuie finanțată suplimentar! Vom explica românilor cum România se poate dezvolta prin #stimularefinanciară și nu prin austeritate fiscală!”, a mai scris Ciolacu. 

Articolul precedentComisarul-șef Radu Gavriș nu mai coordonează lupta anti-COVID în Poliția Capitalei, după ce a fost legitimat într-un restaurant în care se mai aflau zeci de persoane. Decizie a ministrului de Interne
Articolul următorO primă schiță a bugetului pe 2021, prezentată luni seară. Calculele sunt făcute pe actualele legi privind pensiile și salariile