Acasă Economie Om de afaceri din Dej, blocat de autorități să doneze soluții de...

Om de afaceri din Dej, blocat de autorități să doneze soluții de dezinfecție în valoare de peste 100.000 de euro

715
0
Timp de lectura: < 1 minut

Un om de afaceri din Dej, stabilit de peste 15 ani în Spania, încercă de mai bine de 3 săptămâni să doneze soluții de dezinfecție cu o valoare de aproximativ 100.000 de euro către municipiul Dej și Consiliul Județean Cluj. 

Aflat în vizită în România, Adrian Marțian a rămas blocat în țară ca urmare a deciziei de interzicere a zborurilor către Spania unde își are reședința.  Văzând la știri și pe rețelele de socializare nevoia mare de produse de dezinfecție, acesta s-a adresat reprezentanților CJ Cluj și Primăriei Dej pentru a dona un TIR cu produse de dezinfecție către cele două instituții. Pentru că în prezent autoritățile suflă și în iaurt, președintele CJ Cluj Alin Tișe i-a comunicat lui Marțian că deși este mare nevoie în instituțiile subordonate de produsele pe care acesta dorește să le doneze, Marțian trebuie să obțină un aviz din partea autorităților centrale pentru a putea distribui produsele fabricate în Spania, arată Infocluj.eu.

InfoCluj.eu în colaborare cu PaginadeTransilvania.ro a realizat un interviu cu Adrian Marțian prin intermediul căruia, omul de afaceri clujean a detaliat modul prin care, autoritățile de la București blochează efectiv d e mai bine de o lună o donație de 100.000 de euro.

Un produs certificat EU, vândut în toate țările membre și SUA, NU poate fi distribuit sub formă de donație pentru că nu este recunoscut de România !

Articolul precedentFaptă bună de Paște: Femeie care a sunat la 112 anunţând că nu are ce mânca, ajutată de poliţişti
Articolul următorDe la manele, la gospel. Cum s-au convertit lăutarii romi la cultul penticostal