Acasă Auto Poliția dă jos colantele cu POLIȚIA, de pe bolizii donați de Ioan...

Poliția dă jos colantele cu POLIȚIA, de pe bolizii donați de Ioan Rus cu ocazia UNTOLD

33906
0
Timp de lectura: < 1 minut

Folosința mai multor mașini de la firma fostului ministru de Interne, Ioan Rus, RMB Inter Auto, au fost puse la dispoziția Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj în regim de comodat, pe perioada desfășurării festivalului UNTOLD. Cu toate acestea, autoturismele au fost colantate ilegal cu inscripția „POLIȚIA”. În urma acestui incident, reprezentanții IPJ Cluj au intervenit imediat și au luat măsuri pentru înlăturarea colantului ilegal de pe mașini.

„Având în vedere imaginile din spațiul public, care prezintă ,,autoturisme inscripționate”, Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este abilitat să comunice următoarele:

Autoturismele sunt date spre folosință către IPJ Cluj, pentru o perioadă determinată, în baza unor contracte de comodat.

În cursul acestei zile, la preluarea autoturismelor, reprezentanții IPJ Cluj au constatat că acestea au fost colantate cu ,,Poliția”, motiv pentru care au luat măsuri de înlăturare a colantului respectiv.”, a trasnsmis IPJ Cluj.

Articolul precedentPorsche Cayenne: Figuri la preț de Logan sau sărăcia amanetului?
Articolul următorMarele “patriot” Simion, mucles la atacurile cu rachetă rusești asupra românilor din Reni și Izmail