Acasă FEATURED Prognoză: Vreme mai caldă decât cea specifică perioadei în următoarele două săptămâni

Prognoză: Vreme mai caldă decât cea specifică perioadei în următoarele două săptămâni

139
0
Prognoză: Vreme mai caldă decât cea specifică perioadei în următoarele două săptămâni
Timp de lectura: < 1 minut

Săptămâna 29.01.2024 – 05.02.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă uşor mai accentuată în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar în zona Munţilor Apuseni şi în jumătatea nordică a Carpaţilor Orientali, dar şi deficitar în regiunile extracarptice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 05.02.2024 – 12.02.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile extracarptice şi local în cele vestice, nord-vestice şi centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 12.02.2024 – 19.02.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori în jurul celor specifice pentru acest interval, posibil uşor mai coborâte în zonele montane, dar şi uşor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord- vestice şi centrale, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 19.02.2024 – 26.02.2024

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii, estimate pentru acest interval, vor avea o tendinţă uşor excedentară în cea mai mare parte a ţării.

Articolul precedentBăuturile care îți relaxează mintea și corpul
Articolul următorFlorin Piersic, mesaj emoționant la 88 de ani: „Aș vrea să-mi întind brațele ca niște aripi, să vă pot îmbrățișa pe toți!”