Acasă Economie Rareș Bogdan, foarte optimism: ”Se va trăi mai bine decât în peste...

Rareș Bogdan, foarte optimism: ”Se va trăi mai bine decât în peste 70% din ţările europene”

136
0
Rareș Bogdan, foarte optimism: ”Se va trăi mai bine decât în peste 70% din ţările europene”
Timp de lectura: 2 minute

Rareș Bogdan se arată foarte optimist în privința viitorului României și afirmă că aici ”se va trăi mai bine decât în 70% dintre țările europene”.

Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vice președinte al PNL, a afirmat că în următoarele decenii în România se va trăi mai bine decât în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană. Mai mult decât atât, că se va trăi mai bine decât în țările în care românii au căutat să își facă un rost în viață, țări precum Spania, Portugalia sau Belgia.

”În România, între 12 şi 15 ani de aici înainte se va trăi mai bine decât în peste 70% din ţările europene şi ştiu ce vorbesc şi ştiu de ce”, a spus europarlamentarul PNL la Prima News.

Rareș Bogdan a precizat că ”România va fi un tigru european şi va avea soarta pe care o au ţările din Orientul Mijlociu, datorită gazului, datorită energiei, datorită alimentelor, marea provocare pentru următorii 50 de ani, la nivel global”, citează News.ro.

De asemenea, europarlamentarul susține că afirmațiile sale se bazează pe cifre.

”România a evoluat. Legat de investiţii, faptul că am reuşit să creştem cu 6 miliarde bugetul la Ministerul Dezvoltării e un mare plus.

Domnul Grindeanu, la Transporturi, are cel mai mare buget pe care l-a avut vreodată Ministerul în ultimii 30 de ani”, a mai spus europarlamentarul PNL, adăugând că bugetul pentru Educație este unul crescut de la 35 de miliarde la 57 de miliarde.

De unde vor veni banii pentru investițiile din România

Totodată, Rareș Bogdan afirmă că  banii vor fi luați din pachetul fiscal, o parte din încasări și o parte din combaterea evaziunii fiscale.

”Nu garantez că în următorii 3, 4, 5 ani se va trăi mai bine ca în Spania, sau Portugalia sau în Grecia, dar pot să le garantez că în 10 ani se va trăi mai bine în ţara asta decât în Portugalia, sau în Belgia, sau decât în Polonia”, a mai spus Rareş Bogdan, subliniind că securitatea individului va fi infinit mai mare în ţara noastră decât a lui astăzi în centrul Bruxelles-ului.

De altfel, chiar și ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a afirmat recent faptul că ”România este una dintre cele mai sigure țări din Uniunea Europeană în acest moment”, lucru important, mai ales în contextul migrației care are loc în Europa pe fondul conflictului din Orientul Mijlociu, care a pus Uniunea Europeană în alertă.

Citește și: Rareș Bogdan, reacție tranșantă după ce Karner a acceptat să ne primească în Schengen cu spațiul aerian: Lupta abia începe!  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Articolul precedentAverea lui Daniel Dines, cel mai bogat român. Miliardarul, mult mai sărac decât acum doi ani
Articolul următorSoldat de la Divizia a IV-a Gemina, desemnat cel mai bun luptător în America