Acasă FEATURED Un camion a explodat ÎN MERS Autostrada A10 Sebeș-Turda. VIDEO

Un camion a explodat ÎN MERS Autostrada A10 Sebeș-Turda. VIDEO

279
0
Camion explodat in mers
Camion explodat in mers
Timp de lectura: < 1 minut

Un camion a suferit o explozie în timpul deplasării sale, oprindu-se în mod violent într-un parapet și dărâmând un indicator rutier pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Cu toate acestea, printr-un adevărat miracol, șoferul a reușit să scape cu răni ușoare din autovehiculul care era cuprins de flăcări.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe autostrada A10 Sebeş-Turda, la kilometrul 15, pe sensul către Turda, în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, s-a produs o explozie la un autocamion aflat în deplasare. Acesta a lovit parapetul median şi un indicator rutier, ulterior autovehiculul fiind cuprins de flăcări. Şoferul a suferit leziuni, fiind transportat la spital.

(Video) Un camion a explodat în mers pe A10 Sebeș-Turda. Mașina s-a oprit într-un parapet și a pus la pământ un indicator rutier


Traficul rutier este oprit total pe sensul către Turda, fiind deviat pe centura municipiului Alba Iulia. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba a informat că Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia intervine pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion pe autostrada A10.

Forţele de intervenţie ajunse la faţa locului au constatat că incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întreg camionul. Incendiul a fost localizat şi se lucrează la lichidarea sa.

Şoferul a fost asistat medical de către un echipaj SMURD şi ulterior transportat la UPU Alba Iulia, cu mai multe leziuni uşoare. Urmează să se stabilească în ce condiţii şi din ce cauză s-a petrecut incidentul.

Articolul precedentFacerea de bine..: Un patron din Cluj a ajutat un om fără adăpost, doar ca apoi să fie nevoit să cheme poliția
Articolul următorRecord de participanți la ediția TIFF 2023: Un regal cinematografic oferit de Vodafone