Acasă Diaspora Un DJ riscă o amendă de 300.000 de euro, după ce a...

Un DJ riscă o amendă de 300.000 de euro, după ce a organizat o petrecere ilegală într-o rezervaţie naturală

51
0
Un DJ riscă o amendă de 300.000 de euro, după ce a organizat o petrecere ilegală într-o rezervaţie naturală
Timp de lectura: < 1 minut

Un DJ cu statul de superstar, americanul Diplo, a dat tonul la o petrecere ilegală, organizată pe plaja Es Vedrà din Ibiza, cu sute de oameni dansând având Mediterana în spatele lor.

Artistul nu şi-a putut imagina ce se va întâmpla în continuare, când poveştile participanţilor la petrecere au apărut pe Instagram, cu Es Vedrà ca fundal.

Comentarii au fost foarte dure, mulţi l-au acuzat că nu are nicio consideraţie pentru un loc fragil apreciat de instituţiile locale ca fiind în pericol. «Ruşine», „Luaţi mâinile de pe natura protejată a Ibiza”, cuvinte eliminate ulterior de pe profilurile sale, după ce, în entuziasmul iniţial, artistul împărtăşise numeroasele videoclipuri filmate de fanii care dansau.

Municipalitatea din Sant Josep, care include zona, a condamnat incidentul şi a dat un mandat poliţiei locale să investigheze posibilele infracţiuni comise şi orice daune aduse micuţei plaje din Cala d’Hort.

Dacă investigaţiile care au început imediat se confirmă, amenda pentru vedetă ar putea fi de 300.000 de euro.

Ziarul local din Ibiza, Diario, se întreabă de ce instituţiile nu au făcut nimic pentru a opri o întâlnire larg mediatizată, care ar fi putut fi blocată imediat, aşteptând în schimb să se întâmple pentru a o condamna apoi ferm, dar inutil.

Articolul precedentFestivalul UNTOLD ocupă locul 3 în topul celor mai mari 100 de festivaluri ale lumii
Articolul următorUn ministru, arestat pentru vrăjitorie! Ar fi făcut ‘magie neagră’ asupra președintelui țării