Acasă Ultima Oră Accident grav între un autoturism și un microbuz, pe un drum județean...

Accident grav între un autoturism și un microbuz, pe un drum județean din Giurgiu. 21 de persoane sunt implicate

532
0
accident-grav-intre-un-autoturism-si-un-microbuz,-pe-un-drum-judetean-din-giurgiu.-21-de-persoane-sunt-implicate
Timp de lectura: < 1 minut

În această seară ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe DJ 602 în dreptul localităţii Bîcu, judeţul Giurgiu, pentru salvarea victimelor în urma producerii unui accident rutier între un autoturism şi un microbuz.

Pompierii ajunşi la faţa locului au constatat că în accident au fost implicate 21 de persoane, trei ocupanţi ai autoturismului şi 18 persoane din microbuz. Şoferul autoturismului, o femeie în vârstă de 42 de ani, a fost preluată de o ambulanţă a SAJ Giurgiu, ceilalţi pasageri ai autoturismului nu au necesitat transportul la spital.

„Din cele 18 persoane aflate în microbuz, cinci au traumatisme minore şi li se acordă îngrijiri la faţa locului, iar o femeie în vârstă de 50 de ani, doi tineri cu vârste de 20, respectiv 21 de ani şi două femei cu vârste de 39, respectiv 42 de ani cu traumatisme la cap şi membre au fost preluaţi de ambulanţe ale SAJ Bucureşti-Ilfov”, a declarat joi, presei, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.Circulaţia este întreruptă pe ambele sensuri, iar pompieri acţionează pentru sablarea carosabilului. 

Articolul precedentNicusor Dan: Problemele din termoficare se datoreaza 70% Gabrielei Firea si 30% lui Sorin Oprescu
Articolul următorMarcel Ciolacu: E timpul ca partidul sa promoveze oameni tineri