Acasă FEATURED ULTIMA ORĂ: Accident mortal cu 5 victime pe DN1, în zona Nistorești/...

ULTIMA ORĂ: Accident mortal cu 5 victime pe DN1, în zona Nistorești/ Traficul rutier este restricționat

66
0
Accident mortal Nistoresti
Accident mortal Nistoresti

UPDATE 09:43 Se circulă alternativ, pe sensul Brașov-Ploiești. Sensul de urcare este restricționat.

Știrea inițială

Un accident extrem de grav în urma căruia 5 persoane au murit a avut loc în această dimineață pe DN1, în zona Nistorești.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau în total 7 persoane, informează ISU Prahova.

„La fața locului au fost mobilizate 1 mașină de stingere, 3 descarcerări, 4 ambulanțe SMURD din care 1 de terapie intensivă mobilă”, a mai transmis sursa citată.

Cinci bărbați au fost declarați decedați și două persoane sunt rănite.

Traficul rutier a fost complet blocat pe DN 1 şi deviat prin Breaza, anunţă Poliţia Prahova, citat de G4 Media.

Comunicatul transmis de IPJ Prahova:

„Pe DN1, km 103+900 Nistoresti, pe sensul de mers Brașov către Ploiesti s-a produs un accident rutier. Implicați un conducător auto în vârstă de 21 de ani și un conducător auto în vârstă de 34 de ani.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 21 de ani și a celor 4 pasageri din mașina acestuia. O pasageră din mașina bărbatului în vârstă de 34 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
Totodată a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar, fără a înregistra victime. Conducătorul auto în vârstă de 34 de ani testat alcoolscop, rezultat negativ.
La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. Traficul este restricţionat pe sensul Braşov către Ploieşti, fiind dirijat de către polițiştii rutieri.”

sursa foto: ISU Prahova