Acasă Eveniment Amenzi in valoare de 153.000 de lei aplicate de politistii din Capitala...

Amenzi in valoare de 153.000 de lei aplicate de politistii din Capitala in seara de Ajun

126
0
amenzi-in-valoare-de-153.000-de-lei-aplicate-de-politistii-din-capitala-in-seara-de-ajun
Timp de lectura: < 1 minut

Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a anuntat ca joi au fost verificate peste 800 de obiective – magazine, piete, complexuri comerciale si peste 2.000.de mijloace de transport, din care 115 de subteran.Potrivit news.ro, autoritatile au aplicat aproape 700 de sanctiuni contraventionale in valoare de 153.000 lei.

“Verificarile au fost facute, cu sprijinul Jandarmeriei, Politiei Locale, Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti Ilfov si Agentiei Nationale Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor”, transmite Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, intr-un anunt de presa.

Cei implicati in actiunea de verificare au continuat sa faca recomandari.

“Respectati sanatatea celor din jur si respectati-va sanatatea dumneavoastra. Purtati corect masca de protectie, pastrati distantarea fizica si toate masurile de igiena”, mai arata sursa citata.


Articolul precedentMiron Mitrea: „Am văzut oameni care au făcut mitinguri împotriva măștilor, acum sunt pe la ATI” Ce spune despre vaccinarea împotriva COVID-19
Articolul următorDominic Fritz, amintiri din copilarie, de Craciun: “Credinta e ceva sfant, ce tine de o anumita intimitate, dar nici nu trebuie sa o ascundem”