Acasă Eveniment Are CFR probleme cu banii? Dan Petrescu la Prosport: „Am amânat foarte...

Are CFR probleme cu banii? Dan Petrescu la Prosport: „Am amânat foarte mulți bani pe care îi am de primit”

256
0
Dan Petrescu despre probelemele de la CFR
Dan Petrescu despre probelemele de la CFR
Timp de lectura: 2 minute

Îtrebat despre problemele financiare ale clubului, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a recunoscut că acestea există și a dezvăluit că a fost nevoit să accepte o întârziere a plăților salariale.

Acest lucru a fost necesar pentru a evita riscul de a nu primi licența pentru sezonul următor al competițiilor europene, deoarece clubul este localizat în Gruia și nu îndeplinea toate cerințele financiare.

„(n.r. – Dan Petrescu acționar la CFR Cluj?) Nu am puterea să devin acționar. Si bine că m-ați întrebat. Eu am amânat foarte mulți pe care îi am de primit, vreo 4-5 luni. Amân pentru a se primi licența și pentru…

Ce probleme financiare sunt la CFR Cluj. Dan Petrescu: „Am amânat foarte mulți bani pe care îi am de primit” 1

Dar în niciun caz eu nu am dat bani împrumut la nimeni. Dar dacă ar fi fost nevoie, 100% aș fi făcut-o pentru Neluțu și pentru CFR. Până la urmă sunt de 5-6 ani aici, cu plecări, cu veniri, un club la care țin foarte mult. Și normal că aș fi făcut acest gest dacă mi-ar fi cerut.

Dar nu s-a întâmplat asta. Eu doar am amânat. Dar mai sunt și jucători care fac amânări. În niciun caz nu am împrumutat clubul. În ziar se poate scrie orice. Eu cred că patronul nostru e la fel ca înainte. Motivat, vrea să câștige. E clar că săptămâna viitoare va fi totul la zi din ce știu eu. Toți banii vor veni.

Nu îl văd pe Neluțu să plece sau să nu fie motivat. E motivat, de aia mi-a și propus 5 ani de contract. Cred că nu propunea așa ceva dacă avea probleme. Și azi m-a stresat, hai să facem contractul. Și i-am zis să așteptăm meciul cu Rapid ca să avem timp să vorbim despre el. I-am zis că sunt de acord, el vrea să semnez. Dacă vrea să semnez un contract pe 5 ani, nu cred că are probleme sau vrea să plece din fotbal. Altfel nu mi-ar fi propus acest contract”, a spus Dan Petrescu, citat de Prosport.

Articolul precedentInsomnia, una dintre cele mai cunoscute cafenele din Cluj, împlinește 27 de ani! 
Articolul următorÎnșelăciuni pe Facebook, care folosesc brandul Banca Transilvania. Cum ne putem proteja