Acasă Ultima Oră Atenționare de călătorie în Spania! Cod portocaliu de vreme severă – MAE

Atenționare de călătorie în Spania! Cod portocaliu de vreme severă – MAE

598
0
atentionare-de-calatorie-in-spania!-cod-portocaliu-de-vreme-severa-–-mae
Timp de lectura: < 1 minut

Potrivit comunicatului MAE, trimis vineri seară, AEMET a emis cod portocaliu pentru Andaluzia, Asturias, Cantabria, Galiţia şi Ţara Bascilor şi cod galben pentru comunităţile Madrid, Aragon, Insulele Baleare, Castilla y Leon, Castilla la Mancha, Extremadura, Murcia, Navarra, La Rioja, Comunitatea Valenciană şi oraşul autonom Melilla.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Madrid +34917344004, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă, precizează MAE.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Secţiei consulare de la Madrid: +34669362202.

MAE recomandă consultarea paginilor de internet: http://www.meteoalarm.eu/ro_RO/0/0/ES-Spania.html, http://madrid.mae.ro/contact, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia “Călătoreşte în siguranţă” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie

 

Articolul precedentUn vaccin chinez anti-coronavirus, creditat cu o eficienta de 86%. Serul a fost testat pe 31.000 de voluntari din 125 de tari
Articolul următorCe spune Dominic Fritz despre alegerea premierului si a presedintelui Camerei Deputatilor: “Asa e intr-un parteneriat adevarat”