Acasă Ultima Oră AUR Cluj: Spitalul de Urgență SRU Cluj, în PERICOL IMINENT din lipsă...

AUR Cluj: Spitalul de Urgență SRU Cluj, în PERICOL IMINENT din lipsă de fonduri

27
0
Timp de lectura: < 1 minut

AUR Cluj-Napoca trage un alt semnal de alarmă: Proiectul Spitalului de Urgență SRU Cluj riscă să fie înghețat și compromis din cauza unei crize acute de finanțare. Să fim sinceri: asta nu este doar o problemă locală, ci un dezastru iminent pentru comunitate!

S-a făcut doar un prim pas prin achitarea sumei inițiale prin PNRR, dar acesta trebuie urmat de finanțarea etapelor următoare de către Guvernul României. Un asemenea proiect vital ramane blocat de lipsa de competență la nivel guvernamental!

Cerem administrației locale să înceteze IMEDIAT folosirea acestui spital ca momeală electorală. Nu ne permitem să adăugăm încă un mega proiect pe lista rușinii, lista celor blocate, care includ deja Centura Metropolitană și METRO-ul, proiecte pompos anunțate dar rămase doar pe hârtie.

Vorbim aici despre o investiție critică pentru oraș și regiune. Este timpul ca administrația locală să își asume si responsabilitatea.

AUR Cluj-Napoca nu va tolera ca proiecte esențiale pentru viața și sănătatea clujenilor să fie abandonate din cauza incompetentei și lipsei de perspectivă a guvernului și administrației locale. Lăsați interesul politic deoparte
și acționați acum, pentru binele nostru comun!

Este timpul pentru acțiune! Votați Călin Cozma! Votați AUR!

Articolul precedentDramă cumplită pentru o familie din Bistrița. Băiatul de 16 ani le-a murit la un spital din Cluj după ce s-a intoxicat cu o substanță folosită la animale
Articolul următorSe extinde rețeaua de alimentare cu apă în comuna Ceanu Mare