Acasă FEATURED Bărbat din Alba, condamnat inițial pentru tentativă de omor, este inculpat acum...

Bărbat din Alba, condamnat inițial pentru tentativă de omor, este inculpat acum într-un nou dosar. Și-ar fi abuzat copilul vreme de aproape opt ani

139
0
Timp de lectura: 2 minute

Un caz șocant din Sebeș, început încă din 2021, are un nou episod. M.H., un bărbat condamnat la 11 ani de închisoare pentru tentativa de omor asupra fostei sale soții, se află din nou în fața justiției, de data aceasta pentru fapte odioase comise împotriva propriului său copil.

Într-un episod de violență domestică care a avut loc între anii 2014 și 2021, M.H. a fost acuzat de agresiune sexuală asupra propriului său fiu. Dosarul, care a trecut de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 19 ianuarie 2024, aduce în atenția opiniei publice o nouă latură întunecată a acestui individ deja condamnat.

Povestea tragică a început să capete contur în 2021, când M.H., deținut al Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud, a încălcat un ordin de protecție emis pe numele său și a intrat în casa fostei sale soții, având în intenție să o omoare. Cu toate acestea, mama și fiica sa au avut curajul de a lupta pentru viața lor. În cele din urmă, au reușit să îl înfrângă pe agresor, punând capăt unei scene de violență domestică extrem de traumatizante.

Condamnarea de 11 ani de închisoare cu executare primită la Curtea de Apel Alba Iulia a părut să ofere o doză de dreptate în acest caz de violență. Cu toate acestea, societatea a fost șocată să afle că M.H. este din nou în atenția autorităților pentru agresiune sexuală îndreptată împotriva propriului copil.

Potrivit motivării instanței, în perioada cuprinsă între anul 2014 și începutul lunii septembrie 2021, M.H. a abuzat sexual de propriul său fiu în mod repetat. Profitând de imposibilitatea copilului de a-și exprima voința din cauza vârstei fragede, dar și de ascendentul său de putere și autoritate asupra minorului, bărbatul condamnat a săvârșit fapte de o gravitate îngrijorătoare.

În plus, cu o lună înainte de tentativa de omor din 2021, M.H. și-a amenințat soția și fiica, aruncând o umbră și mai întunecată asupra comportamentului său violent și amenințător.

Dosarul de agresiune sexuală și amenințare va fi judecat la Judecătoria Sebeș.

Articolul precedentNoi stații de reîncărcare a vehiculelor electrice, la stadionul Cluj Arena
Articolul următorDavid Ciceo, speaker la ședința Comitetului de Conducere al Consiliului Internațional al Aeroporturilor din Europa