Acasă Eveniment Bătaie cu sticle și zeci de răniți, de Revelion într-un club din...

Bătaie cu sticle și zeci de răniți, de Revelion într-un club din Baia Mare. VIDEO

724
0
Timp de lectura: < 1 minut

Bătaie cu sticle într-un hotel din Baia Mare, în noaptea de Revelion.
Trei persoane au ajuns la spital, în noaptea de Revelion, după ce au fost lovite cu sticle de bere în cap în timpul unui scandal izbucnit la un hotel de patru stele din Baia Mare, potrivit jurnalistului maramureșean Vasile Dale.
Două dintre persoanele rănite au suferit traumatisme cranio-faciale, iar uneia dintre victime chiar i-ar fi fost îndesată o sticlă pe gât. Bătaia a avut loc în restaurant, în parcarea acestuia, dar și în curtea unei reprezentanțe auto din apropierea hotelului. După apelul primit la 112, la fața locului au fost trimise de urgență zece echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare, trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Maramureș și un echipaj SMURD. Potrivit VasileDale.ro, tinerii care au fost martori la incident au precizat că acesta s-a petrecut pe fondul consumului de alcool. „În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările pentru a se stabili ce s-a întâmplat”, au declarat polițiștii din Baia Mare.

Video: Vasile Dale

Articolul precedentGilău: Și-a pierdut viața în noaptea de Revelion, din cauza vitezei. FOTO
Articolul următorFamilia militarul clujean decedat într-un accident aviatic, despăgubită cu 80.000 de euro. Armata Română a refuzat să plătească despăgubiri