Acasă Eveniment Bihor: Femeie sechestrată, bătută, tunsă, dezbrăcată și aruncată în curtea casei de...

Bihor: Femeie sechestrată, bătută, tunsă, dezbrăcată și aruncată în curtea casei de un pompier și doi complici

642
0
Batuta si sechestrata de un pompier la Bihor
Batuta si sechestrata de un pompier la Bihor
Timp de lectura: 2 minute

Un pompier din județul Bihor a fost reținut de procurori. El este implicat într-un scandal în care o femeie susține că a fost sechestrată, bătută și umilită, transmite Mediafax.

Surse apropiate anchetei susțin că trei persoane, printre care și pompierul de la ISU Bihor, ar fi sechestrat, dezbrăcat, bătut și tuns o femeie în scop de răzbunare. Incidentul s-a produs vineri după-amiază în satul bihorean Ortiteag din comuna Măgeşti, într-un birou al unei prospere firme de construcţii patronată de Gavril C., tatăl a doi dintre tinerii agresori, Andrada (27 ani) şi Florin Costa (29 ani).

Gavril C., fost primar al comunei Măgeşti în trei mandate, era bănuit de copiii săi că ar avea o relaţie cu contabila firmei şi au vrut să se răzbune pe femeie. Planul de răzbunare l-au pus în aplicare împreună cu iubitul Andradei, un pompier orădean, Cătălin B, de 31 de ani, scrie ebihoreanul.ro.

Victima agresiunilor

Cei trei au chemat-o pe victimă la biroul ei, iar când a ajuns au sechestrată aproape 8 ore, i-au luat telefonul, i-au pus un căluş în gură, au legat-o de mâini şi picioare cu curele, au dezbrăcat-o şi au tuns-o cu un aparat, tăindu-i şi genele şi sprâncenele. Ulterior, au bătut-o, iar în final au urcat-o într-o maşină şi au dus-o în sat la mama ei, unde au abandonat-o în curtea casei. Abia aici, femeia, mamă a doi copii de 11 şi 18 ani, a reuşit să ceară ajutor.

Ulterior, agresorii au fost audiați de polițiști. Pompierul a fost reținut, iar superiorii săi au anunțat că se delimitează de comportamentul acestuia. „În legătură cu pompierul militar ridicat pentru audieri și reținut sâmbătă, 09 octombrie a.c., pentru 24 de ore, facem precizarea că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (ISU Bihor) va sprijini verificările Parchetului Militar și va pune la dispoziția organelor de anchetă toate datele necesare. Acesta este angajat al ISU Bihor din anul 2017.

Instituția noastră va pune în aplicare măsurile care se impun în funcție de concluziile instanței de judecată. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor se delimitează de astfel de comportamente incompatibile cu statutul de militar”, au transmis reprezentanții ISU. Cercetările continuă, iar agresorii ar putea fi arestați preventiv.

Foto: Ebihoreanul

Articolul precedentDe râsul curcilor: CFR a schimbat plăcuța unei localități scrise greșit cu o alta scrisă tot greșit
Articolul următorLoteria vaccinării: Numerele extrase în 10 octombrie. A fost extras al doilea câștigător al marelui premiu