Acasă FEATURED Brigitte Macron, soţia preşedintelui Franței, INFECTATĂ cu Covid în perioada Sărbătorilor de...

Brigitte Macron, soţia preşedintelui Franței, INFECTATĂ cu Covid în perioada Sărbătorilor de iarnă. DE CE nu a fost făcută publică informația

141
0
brigitte-macron,-sotia-presedintelui-frantei,-infectata-cu-covid-in-perioada-sarbatorilor-de-iarna.-de-ce-nu-a-fost-facuta-publica-informatia
Timp de lectura: < 1 minut

Brigitte Macron, 67 de ani, a fost testată pozitiv cu o zi înainte de Crăciun, în timp ce cuplul prezidenţial îşi petrecea vacanţa la Bregancon, în sudul Franţei, la o săptămână după ce soţul ei, care s-a plasat în izolare, a contactat virusul.

În prezent ea este total restabilită, potrivit cabinetului său, care a precizat că informaţia nu a fost dezvăluită pentru că aceasta nu a avut impact asupra agendei sale publice.

Acuzând simptome uşoare, ea a fost testată ulterior negativ, pe 30 decembrie, apoi pe 31 decembrie, ceea ce i-a permis să revină la Paris şi să-şi reia activităţile pe 4 ianuarie.

Nu este însă prima data când soția președintelui Franței este testată împotriva noului coronavirus. Ea a avut teste negative la Covid-19, efectuate imediat după ce soțul său a primit rezultatul pozitiv, la mijlocul lunii decembrie.

Vă reamintim că președintele Franței, Emmanuel Macron, a fost testat pozitiv la noul coronavirus pe data de 17 decembrie. 

Sondaj de opinie Realitatea.NET

Câtă încredere aveți în Guvernul Cîțu?

Articolul precedentStrategie în alb și negru – Ediția din 9 ianuarie 2021
Articolul următorToți elevii vor fi testați coronavirus în fiecare săptămână – Anunțul făcut de o țară europeană
%d bloggers like this: