Acasă FEATURED Câine călcat fără milă cu mașina de un șofer într-un sat din...

Câine călcat fără milă cu mașina de un șofer într-un sat din județul Cluj – VIDEO

1261
0
caine lovit de masina cluj
Timp de lectura: < 1 minut

Un bărbat din Câmpenești, județul Cluj, a fost filmat în timp ce calcă fără nicio remușcare cu mașina un câine care se pusese să doarmă pe stradă.

INCIDENTUL POATE FI VĂZUT AICI

Persoana care a filmat incidentul, dar și mulți alți iubitori de animale îl caută pe acest bărbat, pentru a fi tras la răspundere de autorități.

„Omul sta pe strada Gladiolelor (ultimele case) în Câmpenești. Are scris pe poarta “cine trece, va fi împușcat”. Nu știe nimeni din vecini cum îl cheamă. Daca aveți informații, vă rugăm să ni le dați aici sau în privat, mulțumesc! De îndată ce aflu numele “domnului” o sa îl postez aici ca sa îi ureze toata lumea de bine”, a scris Raisa Giula Ludoșan, tânăra care a publicat filmarea cu incidentul pe rețelele de socializare.

Din fericire, câinele a ajuns să primească îngrijiri și momentan este stabil.

„Câinele e în drum spre Clinica Veterinarius, iar plângerea va fi înaintata imediat ce aflăm alte detalii despre acest individ. Vom posta cazul si update curând pe Ray Animal Rescue – Asociația pentru protecția animalelor RAY, Cluj-Napoca Daca cineva recunoaște mizeria de la volan, rog frumos un mesaj privat! Update: câinele se aflî sub supraveghere medicală, aparent este bine, în perfuzie!”, a adăugat tânăra.

Articol scris de Alexandru Daniel Turdean, Jurnalism, anul II, FSPAC

Articolul precedentInfioratoarea mafie de la serviciul Permise din Politia Romana. Cum sunt facuti soferi indivizi care nu au citit un rand in viata lor
Articolul următorMinor filmat la volanul unui tractor, într-un sat din județul Cluj