Acasă Administrație Cartierul Mărăști are de începând de luni propria primărie. Vezi cum arată....

Cartierul Mărăști are de începând de luni propria primărie. Vezi cum arată. FOTO

212
0
Timp de lectura: < 1 minut

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță că începând de luni, 6 ianuarie 2020, prima zi lucrătoare a anului 2020, locuitorii cartierului Mărăști vor avea la dispoziție un nou sediu de primărie de cartier. Aceasta este situată pe str. Porumbeilor nr. 41, colț cu str. Paris.

În incinta noii primării Mărăști cetățenii vor putea depune cereri, achita taxe și impozite locale, precum și abonamentele de parcare aferente cartierului, având la dispoziție 2 ghișee de depunere de cereri, 2 pentru achitarea taxelor de parcare (disponibile în perioada ianuarie – 31 martie 2020) și un ghișeu de taxe și impozite locale.
Noua Primărie Mărăști este accesibilă atât celor din zona imediat apropiată, cât și celorlalți locuitori ai cartierului Mărăști cu ajutorul transportului în comun, aflându-se la cca 50 de m de stația Liniei 1 și cca 150 de m de strada București, pe care se află ma multe stații de transport în comun ale liniei 36B, precum și la cca 500 de m de piața Abator cu stații ale liniilor 53, 36B, 41, 50, 23, 52.
Numărul de telefon al Primăriei Mărăști este 0374869377.

Articolul precedentTâlhar dat în urmărire națională, prins în gara din Dej
Articolul următorRecord de pasageri pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj