Acasă Lifestyle Cât costă o noapte de cazare în hotelul Simonei Halep din Mamaia

Cât costă o noapte de cazare în hotelul Simonei Halep din Mamaia

23
0
Cât costă o noapte de cazare în hotelul Simonei Halep din Mamaia
Cât costă o noapte de cazare în hotelul Simonei Halep din Mamaia
Timp de lectura: 2 minute

Cât costă o noapte de cazare în hotelul Simonei Halep din Mamaia. Unul dintre cele mai exclusiviste locații de pe litoralul românesc este complexul Lotus Studio din Mamaia Nord.

Știm cu toții că stațiunea Mamaia este una dintre cele mai scumpe, iar hotelul deținut de Simona Halep nu face notă discordantă. Așa că cei care își doresc să-și petreacă concediul aici trebuie să scoată o frumușică din buzunar.

Cât costă o noapte de cazare în hotelul Simonei Halep din Mamaia

Dacă luna iunie este destinată persoanelor care au un buget mai redus pentru vacanță, lunile fierbinți vin cu scumpiri și mai mari. Spre exemplu, pentru un sejur de 2 nopti de cazare în perioada 15-17 iulie la Lotus Studio, în apartamentul cu vedere la mare, prețul este numai puțin de 1.800 lei, adică 900 lei pentru o singură noapte.

Citește și: Cât costă un șezlong la mare, în 2022. Prețurile din mai multe stațiuni

Lotus Studios se află în zona de nord a stațiunii, aproape de cluburile „de fițe”. Fiecare apartament cuprinde un living, un dormitor, o baie şi o bucătărie. Cu tot cu balcon, apartamentul are o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi.

Complexul are vedere atât la mare cât și la lac, fiind situat la 500 de metri de plaja Ammos, adică la nunmai 1 minut de plajă și la doar 2,8 km de Lacul Siutghiol.

Conform Booking, locația este apreciată în mod special de către cupluri, care i-au acordat scorul 9,6 pentru un sejur de două persoane.Cât costă o noapte de cazare în hotelul Simonei Halep din Mamaia

Sursă foto: Facebook

Cât costă o noapte de cazare în hotelul Simonei Halep din Mamaia

Halep a dat lovitura în imobiliare

Simona Halep s-a lansat puternic în zona imobiliară în ultimii ani, unde a investit o mare parte din banii câştigaţi din sport. Halep a deschis Lotus Studio în Mamaia Nord, în aprilie anul trecut, în care a investit nu mai puțin de 1,5 milioane de euro.

În august anul trecut, Simona Halep și-a mai inaugurat un hotel la mare, chiar lângă plaja Năvodari. Între afacerile Simonei Halep în turism se numără şi pensiunea Drachenhaus, de patru stele, situată în staţiunea Poiana Braşov, care are 24 de camere. Simona Halep a plătit două milioane de euro pentru pentru stabilimentul din Poiană şi hotelul Drachenhaus din Braşov, aflat în centrul istoric al oraşului.

Articolul precedentMilionarii Ciorcilă, Timari și Nelu Varga își fac mină de sare la Cluj, cu avizul lui Tișe
Articolul următorGrav accident la Poieni, între 2 autocamioane, un microbuz, o autoutilitară și un autoturism