Acasă Eveniment Cate doze de vaccin anti-COVID vor intra saptamanal in Romania. Urmatoarea transa...

Cate doze de vaccin anti-COVID vor intra saptamanal in Romania. Urmatoarea transa este asteptata pe 28 decembrie

270
0
cate-doze-de-vaccin-anti-covid-vor-intra-saptamanal-in-romania.-urmatoarea-transa-este-asteptata-pe-28-decembrie
Timp de lectura: < 1 minut

Data la care urmatoarea transa de vaccin anti COVID-19 ar putea ajunge in Romania este 28 decembrie, conform doctorului Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti COVID-19.“Se va sti cu doua zile inainte”, a declarat medicul.

Conform lui Gheorghita, in fiecare saptamana vor intra in Romania 140-150.000 de doze de vaccin anti-COVID.

Sambata, 26 decembrie, cele 10.000 de doze de vaccin vor ajunge la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara “Cantacuzino”, desemnat Centru national de stocare a vaccinurilor impotriva COVID-19.

Ora aproximativa de sosire a vaccinurilor la Institutul Cantacuzino este 7.00.

Vaccinarea incepe in data de 27 decembrie in toate cele 10 spitale de boli infectioase aflate in prima linie in lupta impotriva COVID-19.

Evenimentul de vaccinare de la Institutul National de Boli Infectioase “Matei Bals” va incepe duminica, 27 decembrie, la ora 9.00.


Articolul precedentCat de fezabil este parlamentul unicameral cu 300 de locuri: “Statul de drept exista pentru a evita domnia gloatei manipulate de populisti ipocriti precum Basescu”
Articolul următorMiron Mitrea: „Am văzut oameni care au făcut mitinguri împotriva măștilor, acum sunt pe la ATI” Ce spune despre vaccinarea împotriva COVID-19