Acasă Economie Ce tarife percep Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț pentru a cânta de...

Ce tarife percep Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț pentru a cânta de Revelion

811
0
Ce tarife percep Georgiana Lobont si Vladuta Lupau pentru a canta de Revelion
Ce tarife percep Georgiana Lobont si Vladuta Lupau pentru a canta de Revelion
Timp de lectura: 2 minute

Sărbătorile sunt prilej de petrecere, și cum să te distrezi mai bine decât pe ritmurile celor mai iubite melodii din România, cântate chiar de artiștii preferați? Iată cât cer vedetele muzicii de la noi pentru a cântaîn noaptea de Revelion.

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț iau aceeași sumă, undeva la 10.000 de euro pe oră în noaptea de Revelion, informează România TV.

Irina Rimes, de pildă, cere 15.000 de euro pentru o oră și jumătate de cântat. Cheloo apare pe scenă alături de coelgii săi pentru aceeași sumă ca și Holograf, 20.000 de euro. De departe, cea mai scumpă „achiziție” este Inna, care pentru un program artistic cere nu mai puțin de 35.000 de euro.

Antonia ia 12.000 de euro, în timp ce Andra, pentru două ore, s-ar alege cu aproximativ 20.000, deci 10.000 de euro pe oră. Lidia Buble cere 10.000 de euro pentru 90 de minute, adică o oră și jumătate. Surprinzător, Loredana Groza, avâdn un renume în lumea artistică din România, nu cere atât de mult pe cât s-ar crede. 10.000 de euro pentru o oră de cântat live, însă nu singură, ci cu trupa Agurida, ceea ce înseamnă că banii se împart. Pe recital, Pepe, Ruby, Alina Eremia și Alex Velea iau aceeași sumă: 8.000 de euro.

Vali Vijelie primește 15.000 de euro. Adi Minune, unul dintre cei mai mari maneliști de la noi, face spectacol timp de 60 de minute pentru circa 12.000 de euro, iar Nicu Paleru, pentru trei ore, cere 20.000.

Ca să îți cânte Carmen de la Sălciua o oră de Revelion, trebuie să scoți din buzunar 5.000 de euro. Armin Nicoară și Claudia Puican, de pildă, nu sunt foarte pretențioși la capitolul bani. Două ore cu saxofonistul și soția lui costă 10.000 de euro. Adi de la Vâlcea percepe un tarif de 12.000 de euro pentru trei ore de cântat, iar Jean de la Craiova, 20.000 pentru patru ore. Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Veta Biriș, Steliana Sima, Laura Lavric sau Gheorghe Turda se mulțumesc cu 4.000 de euro pe fiecare recital.

Articolul precedentSoldat de la Divizia a IV-a Gemina, desemnat cel mai bun luptător în America
Articolul următorDe aproape un an, echipa medicală condusă de chirurgii Dejeu excelează la Cluj-Napoca