Acasă FEATURED Charley Ottley, gest din dragoste față de România

Charley Ottley, gest din dragoste față de România

227
0
Timp de lectura: 2 minute

Charley Ottley, gest din dragoste față de România. „Lupul dacic, încolăcit în forma literei R, de la România” – așa arată tatuajul pe care realizatorul TV Charley Ottley îl vă purta de miercuri pe brațul stâng, relatează stirileprotv.

Vrea să arate și în acest fel cât de mult iubește țara care l-a fermecat, cu peisajele și natura salbatică. Odată cu tatuajul, Charley a creat și un logo pe care îl va pune la dispoziția oricui vrea să promoveze turismul în România.

Doi artiști tatuatori din Statele Unite au venit special în Șirnea (județul Brașov), unde au petrecut câteva zile alături de Charley Ottley. Împreună, au schițat desenul și s-au apucat de treabă: trei ore a durat realizarea tatuajului.

Pornind de la motivul tatuat pe braț, artiștii, împreună cu Charley Ottley, au conceput și un logo de promovare turistică a României. Oricine dorește îl poate folosi gratuit, iar în țară sunt deja 15 pensiuni care îl vor afișa la vedere.

„Dacă mă întreabă cineva cât de mult iubesc țara asta, o să-mi ridic tricoul și o să-i spun: Uită-te aici! România, te iubesc! Motivul pentru care fac asta este să îmi arăt angajamentul față de țara asta, dar, de asemenea, să îi dau acest logo și cel puțîn să arăt că nu îmi este teamă să îl port pe pielea mea pentru toată viața mea. Pentru că atât de mult cred în ceea ce România are de oferit”, a declarat Charley Ottley.

Jurnalist, producător TV, poet și realizator de televiziune, Charley Ottley a devenit faimos în țara noastră după documentarele de călătorie „Wild Carpathia” și „Flavours of Romania”, difuzate în întreaga lume.

Pentru eforturile lui de promovare a României, a fost decorat de președintele României cu Ordinul Meritul Cultural în grad de ofițer. De trei ani, Charley Ottley s-a stabilit în satul Șirnea, unde și-a cumpărat o casă tradițională.

Charley Ottley, gest din dragoste față de România. De 13 ani, de când vine în România, Charley Ottley s-a documentat nu doar despre natura, ci și despre istoria României. Așa a aflat că lupul dacic este simbolul dârzeniei celor care au locuit aici în urmă cu două mii de ani.

Articolul precedentWi-Fi gratuit în parcarea aeroportului clujean și un sistem modern de plată prin cod QR, oferit de GOTO Parking
Articolul următorComplexul Beliș-Fântanele a intrat OFICIAL sub brandul HILTON