Acasă FEATURED Wi-Fi gratuit în parcarea aeroportului clujean și un sistem modern de plată...

Wi-Fi gratuit în parcarea aeroportului clujean și un sistem modern de plată prin cod QR, oferit de GOTO Parking

199
0
GOTO Parking 2
GOTO Parking 2
Timp de lectura: 3 minute

GOTO Parking implementează noi servicii pentru modernizarea parcării aflată în proximitatea Aeroportului Internațional “Avram Iancu” din Cluj-Napoca. Începând de astăzi, 13 iunie, clienții GOTO Parking vor beneficia de Wi-Fi gratuit și vor avea posibilitatea să-și plătească locul de parcare, prin simpla scanare a unui cod QR.

Încă de la preluarea parcării, în 2019, digitalizarea a rămas una dintre prioritățile GOTO Parking, iar investițiile în acest sens au fost constante și mereu orientate către îmbunătățirea experienței clienților. Cu o investiție ce se ridică la aproximativ 10 mii de lei, GOTO Parking a implementat un sistem modern de Wi-Fi, cu internet de mare viteză, care acoperă toată suprafața parcării și la care clienții au acces în mod absolut gratuit.

Un alt lucru de care vor beneficia, începând de astăzi, toți care cei ajung la GOTO Parking este noul sistem de plată prin scanarea unui cod QR, care se va regăsi pe un afiș, instalat în incinta parcării. Metoda este rapidă, iar în câteva minute, clienții pot plăti parcarea, urmând patru pași simpli:

  1. Scanarea codului QR. Sistemul va deschide aplicația YeParking, unde clienții vor fi rugați să scaneze tichetul de parcare.
  2. Scanarea tichetului în aplicația YeParking. În acest pas, vor apărea pe ecran detaliile referitoare la timpul petrecut în parcare și valoarea de plată.
  3. Plata. După ce va fi apăsat butonul Plătește utilizatorul va fi rugat să introducă informațiile de pe cardul bancar.
  4. Plata parcării a fost efectuată cu succes prin intermediul aplicației YeParking. În acest fel, procesul s-a simplificat prin faptul că utilizatorul nu mai este nevoit să se autentifice în aplicație, ci este redirecționat prin intermediul codului QR.

Pentru cei care s-au obișnuit deja cu celelalte metode de plată, acestea rămân în continuare funcționale. Astfel, clienții GOTO pot achita locul de parcare chiar din confortul propriului autoturism, prin aplicația YeParking, cu cardul prin sistemul POS instalat la barieră, sau la punctul de plată și automatele din incinta parcării. 

GOTO Parking wifi
GOTO Parking wifi

Ne bucurăm că putem să le oferim clienților servicii noi și moderne care să le îmbunătățească experiența la GOTO Parking. Implementarea sistemului de WiFi gratuit este un lucru pe care ni l-am dorit de mult timp și credem cu tărie că investiția va fi de mare folos tuturor celor care vor folosi parcarea. De asemenea, am ales să introducem această nouă metodă de plată prin scanarea codului QR, în plus față de cele pe care le avem deja, pentru a eficientiza și scurta timpul pe care șoferii îl petrec achitând locul de parcare. Ne dorim în continuare să inovăm serviciile pentru bunăstarea clienților noștri și să fim o parcare de aeroport care se aliniază cu cele din Europa Occidentală.”, a declarat Sanda Ardelean, administratorul GOTO Parking.

Aceste noi investiții fac parte din planul de modernizare al parcării pentru anul 2023, care a inclus deja, printre altele, suplimentarea automatelor de plată, implementarea sistemelor de POS la fiecare barieră, dar și reamenajarea parcării.

Despre GOTO Parking

GOTO Parking este una dintre cele mai moderne parcări de aeroport din România, situată în proximitatea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Parcarea beneficiază de sistemul LPR (License Plate Recognition, pentru identificarea numerelor de înmatriculare auto) și al parcării Equinsa, dar și de un sistem modern de plată prin intermediul aplicației yeParking și de posibilitatea de rezervare din timp a locului de parcare, pentru a evita timpii lungi de așteptare. Clienții GOTO Parking se pot bucura de marcaje care au rolul de a fluidiza traficul, de un sistem de iluminare modern, dar și de siguranță în interiorul parcării, deoarece obiectivul este supravegheat non-stop cu ajutorul unui sistem video performant.

Din 2019, de la preluarea parcării aeroportului din Cluj, reprezentanții GOTO Parking au modernizat și adaptat acest obiectiv de interes dorințelor clienților, oferind servicii similare cu cele întâlnire pe orice aeroport european, pentru a reduce stresul și imprevizibilitatea de a găsi un loc de parcare într-una dintre cele mai tranzitate zone din municipiul Cluj-Napoca.

Articolul precedentClujenii sunt invitați la expoziția ”Parfum de Cluj”, care include peste 300 de soiuri de trandafiri
Articolul următorCharley Ottley, gest din dragoste față de România