Acasă FEATURED China a vândut peste 30 de măşti pentru fiecare persoană din LUME...

China a vândut peste 30 de măşti pentru fiecare persoană din LUME în 2020. Câştiguri de 52,6 de miliarde de dolari

152
0
china-a-vandut-peste-30-de-masti-pentru-fiecare-persoana-din-lume-in-2020.-castiguri-de-52,6-de-miliarde-de-dolari
Timp de lectura: < 1 minut
Câștiguri uriașe pentru China din măști de protecție
Câștiguri uriașe pentru China din măști de protecție

China a exportat anul trecut peste 220 de miliarde măşti faciale, au anunţat autorităţile chineze, echivalentul a circa 35 de măşti pentru fiecare persoană din afara ţării. Câştigurile sunt uriaşe fiind vorba despre 53 de miliarde de dolari. 

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

China a exportat anul trecut peste 220 de miliarde măşti faciale, a declarat vineri ministerul comerţului, echivalentul a circa 35 de măşti pentru fiecare persoană din afara ţării, în condiţiile în care cererea pentru echipamentele de protecţie a continuat să crească de-a lungul pandemiei de COVID-19, potrivit AFP.

 Viceministrul comerţului Qian Keming a declarat că, pe lângă măşti, China a vândut alte 2,3 miliarde de echipamente de protecţie şi un miliard de kituri de testare, reuşind să „aducă o contribuţie importantă în lupta împotriva coronavirusului”. Câştigurile generate de măşti ajuns la 340 de miliarde de yuani, sau 52,6 miliarde de dolari, au spus autorităţile la începutul lunii.

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: USR Plus rezistă cu plasture la gură
Articolul următorIncendiul de la Matei Balș este a doua tragedie petrecută în spitale, în decurs de două luni. Opoziția și puterea se acuză reciproc