Acasă Eveniment Cine sunt bărbații uciși la Jucu. Tocmai ieșiseră din tură și se...

Cine sunt bărbații uciși la Jucu. Tocmai ieșiseră din tură și se pregăteau să meargă acasă

46026
0
Timp de lectura: 2 minute

Victimele accidentului rutier mortal de azi dimineață din localitatea Jucu sunt doi bărbați care traversau regulamentar pe trecerea de pietoni și care își doreau să ajungă acasă la familiile lor după o tură de noapte la o fabrică din zonă. În loc să ajungă la cei dragi, au fost târâți pe șosea și omorâți de un șofer care se grăbea.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 06:15 iar cei doi bărbați lucrau la fabrică din zonă şi tocmai ieşiseră din tură și se îndreptau spre casele lor, dar nu au mai ajuns.

În timp ce încercau să traverseze regulamentar, muncitorii au fost surprinşi și accidentați mortal de autoutilitară. Șoferul ar fi circulat cu viteză şi nu a reușit să frâneze la timp pentru a le acorda prioritate de trecere.

În timp ce încercau să traverseze regulamentar, muncitorii au fost surprinşi și accidentați mortal de autoutilitară. Șoferul ar fi circulat cu viteză și nu a reușit să frâneze la timp pentru a le acorda prioritate de trecere.
Cercetările la fața locului arată că unul dintre bărbați a fost târât 35 de metri de la trecerea de pietoni, în timp ce altul peste 100 de metri.

Accident rutier produs pe DN1C – E576, în localitatea Jucu de Mijloc, sesizat în jurul orei 06.15. Din cercetările preliminare efectuate la locul accidentului s- a constatat că un ansamblu de vehicule (autoturism şi semiremorcă)condus în direcţia municipiului Gherla de un bărbat de 31 de ani, din Suceava a surprins şi accidentat doi pietoni, bărbați de 46 şi 48 de ani, ambii din comuna Bontida, angajați în traversarea părții carosabile, pe trecerea de pietoni semnalizată şi marcată corespunzător.

Echipajele medicale care au intervenit au declarat decesul ambilor bărbați. Testarea cu aparatul etilometru a conducătorului auto a rezultat negativă. A fost condus la o unitate medicală unde i se recoltează probe biologice”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Articolul precedentStudiu: Românii tind să-și asume riscuri la cumpărarea mașinilor second hand
Articolul următorDrama soților uciși la Crevedia: Au făcut nenumărate sesizări cu privire la stația GPL dar nimeni n-a vrut să-i asculte