Acasă Eveniment Cine sunt viceprimarii Sectorului 5. Ce averi au Constantin Melnic, vicepresedintele PSD...

Cine sunt viceprimarii Sectorului 5. Ce averi au Constantin Melnic, vicepresedintele PSD Sector 5 si Mircea Nicolaidis, fost director DGASPC Sector 4

1082
0
cine-sunt-viceprimarii-sectorului-5.-ce-averi-au-constantin-melnic,-vicepresedintele-psd-sector-5-si-mircea-nicolaidis,-fost-director-dgaspc-sector-4
Timp de lectura: 2 minute

Constantin Melnic (PSD) si Mircea Nicolaidis (PPU) sunt viceprimarii de la Sectorul 5, votati joi, 17 decembrie, in sedinta extraordinara a Consiliului Local Sector 5, de la care reprezentantii PNL, USR-PLUS si PMP au absentat in semn de boicot.

Pentru aceste functii au fost facute cele doua propuneri, fiecare dintre acestea primind votul tuturor celor prezenti in sala, anume cate 14 voturi “pentru” de la consilierii PSD si PPU-SL.

Constantin Ion Melnic, vicepresedintele PSD Sector 5, a fost consilier local la Primaria Sectorului 5 si a obtinut un nou mandat la alegerile din toamna aceasta. Anul trecut, functia de consilier i-a adus 12.000 de lei. Venitul a fost completat de pensia in valoare de 34.800 de lei, banii din propria firma de consultanta, 16.404 lei si salariul de la Radiocomunicatii, unde este angajat pentru 67.786 de lei.

Melnic are, impreuna cu sotia, un teren, o casa si un apartament, 10.000 de euro intr-un depozit bancar si datorii in valoare de 78.200 de lei.

Constantin Melnic nu a publicat un CV in care sa treaca functiile ocupate de-a lungul timpului.

Mircea Horatiu Nicolaidis a castigat si el un mandat de consilier local la alegerile din septembrie. In 2019, Nicolaidis a incasat un salariu de 60.000 de la Urban. El detine, impreuna cu sotia, un teren forestier si unul intravilan, doua spatii comerciale, o casa, un apartament si un autoturism. El mai are si o datorie de 24.000 de euro.

In anul 2013, Nicolaidis era directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Sector 4.

Nici Mircea Nicolaidis nu a facut public un CV.

Citeste si:

Cristian Popescu Piedone face peste 160 de angajari in primarie. El a cerut suplimentarea posturilor in aparatul de specialitate al primarului

Boicot general la Primaria Sectorului 5 dupa ce edilul Cristian Popescu Piedone a anuntat ca vrea sa suplimenteze personalul cu 200 de noi posturi

Cum a reusit Piedone sa puna mana pe Sectorul 5, desi nu a avut nici macar un program electoral: “Judecata poporului a decis”

Averea viitorului si a actualului primar al Sectorului 5. Cristian Popescu Piedone versus Daniel Florea


Articolul precedentSebastian Lazaroiu, despre jocul PNL in negocierea viitorului guvern: “Asa i-a tratat PSD de cate ori s-au incardasit cu ei”
Articolul următorAmericanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru Covid-19 nu vor putea sa reclame acest lucru in instante