Acasă Administrație Cîțu nu respectă decizia Curții de Apel Cluj: „Vom ataca această decizie”

Cîțu nu respectă decizia Curții de Apel Cluj: „Vom ataca această decizie”

145
0
Florin Citu dupa decizia Curtii de Apel Cluj
Florin Citu dupa decizia Curtii de Apel Cluj
Timp de lectura: < 1 minut

Premierul Florin Cîţu a reacționat după ce Curtea de Apel Cluj a decis că nu e nevoie de o dovadă a vaccinării pentru a participa la nunţi şi concerte. Curtea de Apel Cluj a decis să anuleze în parte hotărârea de Guvern care condiţionează participarea la evenimente publice de dovada vaccinării sau a unui test negativ PCR. Decizia e cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

Premierul afirmă că anularea condiţionării participării la nunţi şi concerte de dovada vaccinării nu va schimba cu nimic deciziile Guvernului: „Vom ataca şi vom câştiga”.

Acesta a afirmat că anularea condiţionării participării la nunţi şi concerte de dovada vaccinării nu va schimba cu nimic deciziile Guvernului: „Vom ataca şi vom câştiga”.

Cîţu a fost întrebat în ce măsură decizia Curţii de Apel Cluj, care a anulat parţial, în prima instanţă, hotărârea de Guvern vizând condiţionarea participării la evenimente de dovada vaccinării, va schimba sau va influenţa politica măsurilor de relaxare.

Citește și: Sancțiuni dure aplicate asiguratorului Insurance. ASF le-a ridicat licența

„Nu va schimba, nu va influenţa. Vom ataca această decizie şi sperăm că vom câştiga”, a răspuns premierul, citat de Mediafax.

Curtea de Apel Cluj a decis să anuleze în parte Hotărârea de Guvern nr. 580/2021, care condiţionează participarea la evenimente publice de dovada vaccinării sau a unui test negativ PCR. Decizia e cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

Articolul precedentCampanie de donare de sânge la Huedin: „Fii erou la Huedin! Donează sânge!”
Articolul următorTurnul Pompierilor Cluj, de ani de zile tot în renovare